Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
Mile dievcata - spolutrpitelky. Po precitani Vasich prispevkov, som mala pocit, ze som to pisala ja. Aj ja mam uz niekolko-rocne problemy s opakujucimi sa zapalmi a kvasinkami. Kazdy mesiac som mala nalez streptokokus agalactiv ale aj po "liecbe" sa mi to vracalo. Uz som menila niekolkych gynekologov a stale mam pocit, ze normalny doktor neexistuje. Este Vas radsej vyhlasia za hypochondra aj ked vysledky kultivacii ukazuju znacny nalez. Stravujem sa zdravo, dodrziam normalnu hyginu.... ale nechapem preco sa to stale opakuje. Nepoznate niekto v Blave dobreho gynekologa?????
neviete co stoji ten Super Dophilus????
ODBORNIK:nevies co to vyde v lekarni ten Super Dophilus chcem to vyskusat neviem si uz radi s tymi infekciami
.
Nela, Tantum Rosa je možné kúpiť v každej lekárni za cca 300 korún, je k tomu taký aplikačný nádstavec plus rozpustný prášok... každodenné používanie trochu lezie na nervy, ale výtoky zmiznú, teda aspoň na pár dní..
Ahojte!neviete mi poradit?uz chodim k doktorovi 2 roky a stale mam problemy s mykozou a roznymi zápalmi.Teraz mi zistil,ze mam zapal krcka maternice...bola som dnes pri nom a povedal,ze mam prist o mesiac,uz vie o mojom zapale mesiac a daval mi robit vsetky mozne testy,no nic nezistil neviete,co to môze spôsobit a ci mi to jeho natahovanie liečby neuskodi?
Tina nie si sama co mas tie zapaly a palenie,ja takto chodim k lekarom od februara 2005 a stale mi nieco je.uz neviem co robit.citala som tu ze je dobre pouzit ten tantum rosa.neviete priblizne aka je cena v lekarnach????dakujem....