Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opakujúce sa zápaly pošvy

Príspevok v téme: Opakujúce sa zápaly pošvy
Tina2

Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...

tina2

For Nia15 Ahoj mojko, tie laktobacily 5 od Swissu 60 tabliet stoji u nas na severnom Slovensku 480 Sk. Viem ze je to dost ale stoji to za to. Nedavno som sa tu docitala ze velmi dobry je aj Super Dophilus od firmy Monsea, rozmyslam ze si teraz kupim tie, ale tie bohuzial neviem kolko stoja. Len Ta chcem upoornit ze tieto tabletky nezaberu len tak rychlo a je po probleme. Kym som ja citila prve zlepsenie uzivala som ich uz skoro tri mesiace. A co sa tyka toho gynekologa - ja uz som chodila aj ku chlapovi a teraz chodim ku zene - u nej sa citim o cosi lepsie. Kazdej z nas vyhovuje nieco ine - mne tuto doktorku poradili na stranke www.antikoncepcia.info
Su tam dvaja lekary ktori radia s podobnymi problemami, tak by Ti mozno mohli poradit aj nejakeho dobreho odbornika - gynekologa v Tvojom meste. To je zatial vsetko co ma napadlo. Drzim palceky!

nia15

Tina2.napisala som blbost, je to bohuzial teda ten prvy pripad=(((. Tie tabletky s Lactobacilmy su na predpis, kolko stoja?Nechcem ist ku gynekologovi, je to nutne? Mozno to znie blbo, ale je mi to trápne...

Dakujem

nia15

mila tina.dakujem za odpoved,je to ten druhy pripad.
co teda s tym?mam strach, ci to nemoze sposobit neplodnost alebo nieco take...co by som s tym mohla urobit?

dakujem

nia15

Mila evelyn. co su to tie tibetské preparáty Tianshi? Su v lekarni, na predpis, co to stoji? Za pomoc vopred velmi dakujem!!

maruska213

mile babenky, rozne vytoky to je hroza,mozte brat akekolvek lieky nic a nepomoze , pokial sa neprelieci aj partner,sucastne s vami,muz to prenasa,hoci on nema zidne priznaky,staci kupit v lekarni antimykoticku mast hociaku a vy zacnete brat liky ktore vam predpise gynekolog a malo by to zabrat

tina2

Nia15 chapem ze nechces ist v 15 rokoch ku gynekologovi, ale ak je ten tvoj vytok biely az taky hrudkovito tvarohovy a zapacha tak by si tam mala ist, aby Ti spravili kultivaciu - je to len taky ster na zaklade ktoreho zistia ci mas v posve nejakych bacilov alebo kvasinky. Ale ak je to len taky bielo ciry vytok ktory nezapacha alebo ma taky dokysla zapach ten je dobry a ku gynekologovi nemusis, pretoze v posve musis mat kysle prostredie, aby sa Ti tam tie potvory kvasinky nepremnozili. Ak je to ten prvy pripad tak skus si kupit nejake tabletky s Lactobacilmy. Ja uzivam napr. Lactobacily 5 od Swissu. Prajem vela stastia!

nia15

Prosim vas, poradite mi dakto? Mam uz dost dlho(asi 2 roky) husty biely vytok.Co s tym? Ako sa liect?Nechcem ist ku gynekologovi, mam len 15.Moj mail je nia15@atlas.sk

nia15

Prosim vas, poradite mi dakto? Mam uz dost dlho(asi 2 roky) husty biely vytok.Co s tym? Ako sa liect?Nechcem ist ku gynekologovi, mam len 15.

drobka

Babenky, Multi Acidophilus stoji 350 Sk. To len na margo toho, ze riesite cenu. A majuskaaa, v ZIADNOM pripade neliec svojvolne zapal bez odborneho dozoru. Rozhodne nie je sanca, aby si si sama urcila spravne diagnozu, takze neotalaj a bezkaj pekne co najskor k doktorovi...

sofa

cafte , ja som mala na zaply lieky na predpis vola sa o clatromizal doplaca sa malicko a bola som ok asi pol roka...tak skuste aj vy, su to tabletky, tie najprv na preliecenie ale je aj krem to takprevetivne ...