Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
Aj ja som mala problémy s kvasinkami v pošve, hlavne po pôrodoch.Gynekologičkami mi predpísala čipky a krém a vždy mi to pomohlo.Terez keď mám už len malý náznak,ihneď sa osprchujem a používam čiastiacu emulziu na intímnu hygienu a pomôže mi to.Nie vždy má človek chuť chodiť ku gynekologovi,keď sa objaví čo i len malý problém.A tak isto je dôležitá aj hygiena partnera!!!
pomoc,a ked ma tieto problemy panna? O com je to vtedy???
ahoj, je to mozno cudne, ale pisem ti ohladom vytokov a infekcii:
z psychosomatickeho pohladu su zenske infekcie nasledovnych pricin: napr ked zena spi s muzom, lebo to chce on, nechce to ona, ale urobi mu radost, alebo ked sa zena na muza hneva, nepovie mu to, potom maju pohlavny styk, o niekolko dni ma vytok, v podstate ide o to, ze zena by sa mala milovat vtedy, ked to citi, ked to chce a muza lubi a ama na to naladu, z tychto pricin vznikaju najcastejsie tieto problemy
zavaznejsie problemy vznikaju vtedy, ked zena podvedome citi hnev, bolest, dlhodobo, podla toho je aj infekcia dlhodoba a vytok je biely az kvasinkovy,
ak sa budes snazit sa vyvarovat tychto situcii a pochopis, ze sex nie je len pre muzov, malo by sa to zlepsit
nehovorim do vetra, sama takym niecom prechadzam, neznamena to vzdy, len to, ze svojho partnera nemas rada
ahoj
drzm palce, je to dlhodoba zalezitost
-sevas sysa,zbytocne si budes robit vyplachy s tantum rosa...to ze si panna nevadi ale naco si narusovat prirodzene prostredie???ak nemas problemy ako svrbenie,vytoky...nevidim dovod!!!
Súhlasím s riou. Má 19 rokov a dlho som mala podobné problémy s mykózou v pošve.Natrafila som na gynekologa, ktorý sa ma okrem iných vecí aj intímnych pýtal, ako sa obliekam.
Vysvetlil mi že kvasinky MILUJÚ tangá a vyšponované texasky. Poslúchla som a po l dôkladnej kúre som ťažkosti úplne stratila. Skúste aj vy.
Mile dievcata uz som dost stara 53 r.a nikdy som nemala taketo problemy. Spustilo sa to asi pred rokom a nie z toho vyjst. Tiez som menila lekarov, uzivala uz vsetky lieky, ktore su tu uvedene a stale sa to vracia (palenie, svrbenie, bolesti pri styku-rezavy tlak. Tantum Rose pre mna bol nanic-pri pouzivani to strasne palilo a lekarka mi kazala vysadit. Vyskusala som aj jogurty do posvy. Hroza po 2 dnoch som nemohla ani chodit.Asi len musime skusat to co nam da lekar.
No, ja som mala podobny problem, gynekologicka ma odbila, nech idem k sexuologovi, ze bolesti mam preto, ze sa nedokazem uvolnit....hlavne ze som s partnerom sexovala 4 roky bez problemov...A kultivaciu mi pritom nikdy neurobila, len predpisala jej klasicke cipky a potom sa so mnou hadala, ze vfytok nemam zltozeleny, ale biely... - hadam vidim co mam v nohavickach?!!
lactobacilus 5 od Swiss je nic v porovnani s Probiotikami, ktore maju omnoho viac kultur a su ucinnejsi a hlavne lacnejsie, dostala som ich kupit v OD Slimak "Vyzivove doplnky". a hlavne aj vitamin C, ktory ma neprekyslil a je jedinym takym na nasom trhu.