Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
ahojte.
našla som na nete:
Imuno -alergologická ambulancia
PRO BIOS spol. s.r.o. neštátna poliklinika
Ružová dolina 21, 82109 Bratislava
.MUDr. Katarína Cajchanová
Sestra: Lorencovičová Ivana
neviete mi poradiť, či je to dobrá lekárka a či mi tam pomôžu s mojim problémom? dakujem
Ahojte, ja som mala opakovane zapaly posvy asi 2 roky. Vobec som sa toho nevedela zbavit, stale som mala hrudkovity vytok, ktory navyxse pachol akoby rybacinou a DR.mi stale predpisoval len tie iste blbe cipky. Presla som inemu gynekologovi. Ten mi predpisal mast JENAMAZOL, aplikuje sa len 3 dni a pocas tychto 3 dni som natierala aj manzela (penis). Zabralo to, uz pol roka som uplne bez starosti a dokonca cakame babetko. Chyba casto krat nie je len v zene, tieto bakterie, alebo co to je sa prenasaju z jedneho na druheho, preto sa musia liecit obaja a vidite ide to uplne lahko za 3 dni.
aj mne by sa zišiel zodpovedný umunológ v Bratislave. dakujem
čaute, neviete mi niekto doporučiť zodpovedného imunológa v Bratislave? - Takého čo sa nevzdá hneď po nasadení prvého lieku ak ten prípadne nazaberie. Díky Suši
môž to byť aj alergický prejav, sliznica v pošve je tiež len sliznica a môže reagovať na podráždenie zápalom, treba ísť pri častých zápaloch aj na krvné testy na alergiu a samozrejme všetky vyšetrenia a testy treba absolvovať s partnerom...
Ahojte, tiež mám problémy so zápalmi, stále sa mi vracajú a neviem čo s tým
:( ale chcem sa vás spýtať akú kontrolu alebo prevenciu by mal absolvovať môj partner, ak chcem zistiť, či nie je na vine on. dík
Ahoj Tina2, presne viem ako sa citis, ja som si presla niecom podobnym. Podla mna cipky, ktore ti predpisuje lekar, neriesia tvoj problem. Lekar by ta mal dokladne vysetrit a spravit ti vsetky mozne vysetrenia. Mozno mas laktobacila...ja som mala podobne problemy, nejako som sa z toho ale dostala, uzivam antikoncepciu, dodrziavam urcite pravidla, nosim len bavlnenu bielizen, pouzivam gel na intimnu hygienu Laktacid, z mokrych plaviek sa hned prezleciem, snazim sa neprechladnut, nechodim bosa po byte a pod. Je toho vela, ale dari sa mi...pijem vela tekutin a podobne, vela krat to zacina zapalom mocoveho mechura a prechadza to do vytoku, ktory je neprijemny...Daj sa poriadne vysetrit a nenechaj sa odbit len cipkami, potrebujes riadnu liecbu. Drz sa!
hm ahojte mna tiez nieco podobne trapi.. no je to od vtedy ako som bola tehotna a to uz je rok, najprv to bolo pocas sexu, potom tesne po sexe a niekolko dni, a teraz len tesne po sexe a pri moceni, gynekolog mi daval aj cipky masticky ale nic nepomohlo..tak som sa na to vyprdla.. doslo to az to takeho stadia ze s partnerom mame sex len ked uz musi byt..
pardon pivo :)