Chcem sa Vas opytat, ci ste niektora mavali opakovane zapaly posvy a palenie v oblasti vchodu do nej. Ked som to mavala zo zaciatku, tak mi vzdy gynekolog predpisal nejake cipky, ale posledne dva mesiace tam podla neho a jeho vysetreni nic "take" nie je. Som z toho zufala. Uz dva mesiace sme sa s partnerom (mame trojrocny vztah) nemilovali, pretoze ma to boli. Naposledy mi sice predpisal cipky, no aj ked som ich uz vyuzivala stale pocitujem pri vchode do posvy bolesti. Viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit? Prosim...
PRE VSETKY ZENY,KTORE MAJU PROBLEM S KVASINKAMI!Urobte si vyter z posvy na pritomnost vsetkych moznych bakterii,potom navstivte nas a porovname si pritomnost bakterii za pomoci pocitacovej diagnostiky.Su bakterie,ktore klasicka klinicka medicina nevie diagnostikovat(su latentne-skryte) ale su pritomne v nasom organizme,prejavia sa za niekolko mesiacov alebo rokov.Vieme ich odstranit v priebehu par dni za pomoci vlastnych rezerv organizmu-nahrame Vam vlastne homeopatika,ktore budu posobit na Vas imunitny system.NEMUSITE TRPIET!Mame velmi dobre skusenosti-precitajte si casopis "Zdravie"majove vydanie a "Vitalita".Stoji Vam to za to?Ropzhodnutie je za Vami...
Na webe som si našla nejaké prípravky napríklad BioBran ale je veľmi drahý (okolo 3000,- na jednu dávku)- Nemáte s ním niekto skúsenosti?Na webe som si našla nejaké prípravky napríklad BioBran ale je veľmi drahý (okolo 3000,- na jednu dávku)- Nemáte s ním niekto skúsenosti?ODPOVED-VASE BAKTERIWE NA NASU HLAVU....A TERAZ VAZNE-MAME VELMI DOBRE SKUSENOSTI S LIECENIM
VASHO PROBLEMU.NAVSTIVTE NAS A PRESVEDCITE SA,ZE VAS PROBLEM VYRIESIME.Napiste nam svoju mail adresu a posleme Vam konkretne pripady uzdravenia.Netrapte sa,vieme to riesit.Sledujte "Vitalitu" a "Zdravie"je tam dost pripadov ludi,ktorym sme pomohly.P.S.Urobte si vytery z posvy....a potom navstivte nas.Po tyzdni uzivania homeopatickeho nozodu(ktory Vam nahrame za pomoci pocitacovej dg)urobte si kontrolne vytery.Prekvapenia budu na Vasej strane...Prajeme vela zdravia.Skenar Slovakia
Ahojki, suši. Už som viackrát písala o preparátoch Tianshi a na imunitu je najlepší Cordyceps, daj si do hľadania na nete a dočítaš sa aký je úžasný. Niečo som stiahla: KORDYCEPS V KAPSULIACH
TIANSHI CORDYCEPS MYCELIUM
Zloženie:
fermentované mycelium huby Cordyceps sinensis, 500mg v 1 kapsule
Balenie: 100 kapsúl, cena cca 1300.
Užívanie: 2-3 x denne podľa potreby
Slúži ako prírodné antibiotikum, na zvýšenie imunity, má baktériostatické účinky proti pneumokokom, stretokokom a stafylokoka, má proti zápalové účinky, má antioxidačné účinky, lieči choroby dýchacieho systému, obličiek, zlepšuje látkovú výmenu, predchádza polúcii, lieči choroby ciev a srdca, zlepšuje funkciu pečene, čistí krv, lieči rakovinové ochorenia, taktiež je vhodný pre obéznych ľudí...
Je tam viac podobných produktov, ktoré sú prírodné a harmonizujú organizmus. Rada pomôžem, píšte.
Suši-pozri môj príspevok z 26.10.05 a uvidíš,že problém je rišiteľný
Prosim vas ked mam tie problemy o ktorych piste,pomoze mi len gynegolog aleb mozem ist aj za obycajnym doktorom???? Daju sa zohnat aj nejake dobre lieky bez receptu???? Dakujem.
Milé dámy, ako tak čítam vaše príspevky vidím, že so svojimi 5 rokmi svojich skúseností so zápalmi streptokokového a chlamýdiového zápalu som pekný priemer. Hoci mám s nimi dosť bohaté skúsenosti a vyskúšala som už všeličo -už som bola dokonca liečená aj 5 mesiacov bez prestávky kombináciou antibiotík - nepomohlo to. Žiaľ. Ale ani po tak dlhej dobe si na to neviem zvyknúť a ťažko si zvykám aj na to, že lakári ktorí ma liečia môj stav považujú za výnimočný a že sa ešte nestreli s takto zapeklitým prípadom. Ale stačí si len otovoriť web a videli by, že vôbec nie som sama. Podľa mňa my všetky čo tu sme, máme problém s imunitou. Ale zožente dobrého a zodpovedného imunológa. Ja som už vyskúšala dvoch a obaja mi povedali, že mi nemôžu pomôcť. Dali mi zopár injekcii Imodinu (ktorý nezabral, ale je pekne bolestivý, že ani inkvizícia zo 16. stroročia by sa nemusela zaň hanbiť) a s Pánom Bohom.
Preto teraz zháňam niečo- nejaký imunostimulačný prostriedok, ktorý by mi eventuálne aspoň zmiernil obtiaže.Na webe som si našla nejaké prípravky napríklad BioBran ale je veľmi drahý (okolo 3000,- na jednu dávku)- Nemáte s ním niekto skúsenosti?
Alebo napríklad Imunoglobulín Natur - ten je pomerne lacný okolo 200,- ale neviem či môžem týmto preparátom veriť, pretože nie som presvedčená o ich zaručenej liečebnej sile .Som z toho dosť unavená nuž ale nesmiem sa vzdávať. Ani vy sa navzdávajte a bojujte i keď je to dosť obtiažné. Čaute Lara.
Baby, ak chcete byt naozaj zdrave, krasne a v pohode najdite si knihu od Christiany Northrupovej, skvelej gynekologicky, aku by sme si priali vsetky..: ZENA - Telo a dusa, stoji za to...
je vela sposobou ako chytit kvasinky,ty vsak hovoris, ze lekar ti povedal, ze tam nic take nie je. To ti pravdepodobne robil vytery a tie boli negativne,ak ti vyter nerobil, zmen gynekologa.Ak ano, je dost mozne, ze mas premnozenu floru bakterii, ktora sa nachadza v posve uzdravej zeny a sluzi na ochranu proti necistotam a ta tiez moze sposobovat podobne priznaky ako mykoza-svrbenie, palenie atd.Poradila by som ti jest kyslomliecne vyrobky nejest sladkosti ak mas stres snaz sa ho odburat a mozes si robit vyplach s Tantum rossa. Ja som to mala tak isto.