Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

kamil

Ja som mal na ranajky halusky s tvarom k tomu 3 cibule a cesnak,a asi liter mlieka,som najedeny tak do vecera kedy si pravdepodobne dam ako na veceru nejake tie jablka alebo vlocky z mliekom:)

extazy

r:jedna zemla a jeden rohlik-obidve tmave-a oblozene so syyroom-som zavisla na syre ..potom tri kusky zakuskov...zatial tolko .. :P

sunshine

btw. zuvacky... citala som o pripade, kedy skoncila zena v nemocnici s totalne rozhodenym travenim a silnymi bolestami. vysvitlo, ze denne vyzuvala na kvanta zuvaciek bez cukru. za seba len tolko, denne si neodpustim dve balenia karameliek bez cukru a uz vtedy mi zaludok protestuje.

kamil

ale zase nadruhej strane,nemam rad tipi,BOOOOZE JAKA SOM TUCNA a pritom je chuda,ako neze je anorekticka,je normalna,a cely den keca otom aka je tlsta:D nahodu mne sa pacia plno stihle holky

zazie2112

Jezis baby ja tieto vase prehanadla nechapem, teda tiez zuvem zuvacky na kila, niekedy aj pojem aj ked sa snazim ich nejest, ale tie prehanadla su taka p....a, ved z toho neschudnete ani deko, preco to robite?Aby ste mali pocit prazdna a cistoty?Vsak ja som ich raz uzila a umierala som od krcov v bruchu....