ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
hi, zazie, s acidkom a tomu podobnymi zakvasmi bacha. ja som si minule tiez dala dva a ked sa zacali ozyvat moje pochody v zaludku, bola som v kancelarii zdielanej s dalsimi 10 ludmi,no co ti budem hovorit, sla som sa do zeme prepadnut. tot zivotne poucenie: kvaste v sukromi:-))
Ja som nelupany biotekvicovy maniak:)Den bez toho si neviem predstavit:)
R:celozrnna zemla,platok ementalu, 1ks taveny syr, maslo, paradajky, kava s mliekom a cukrom
O:Ryba,brokolica+nastruhany syr,cvikla,
Olovrant:orieskovo nugatova zmrzlina, tiramisu-zmrzlina, par hrozienok, trocha ananasu vjogurte,lyzicka medu, 3cukriky z bonboniery:( No a vycitky...Asi skoncim na veceru len s jablkom:(
noo obed: kapustova polievka,spagety s tuniakom-aa potom cca 8 kuskov zakuskov :(( proste sa nedalo odolat.. su vybornee..a hambim sa za to ze dnes som z nich dokopy zjedla aj 10 !! to vsetko kvoli mamke lebo kazdy vikend musi piect tie super kolace :))ale teraz je mi z nich totalne zle.. takze na veceru si uz dam asi len jogurt :((
ja zatial iba balik bebe, jeden jablkový koláč a 4 cukriky
kamil, ty asi dnes nemas rande, vsak? po tych cibuliach... ale zas, je to zdrave, aj dobre proti upirom...
rano, klasicky, ryzove chlebiky so syrom, potom jahodove cukriky, obed zeleninovy salat s jogurtovym dresingom (vlastna vyroba), k tomu suchare, ejha, ale malo pitia. idem to napravit hned teraz. vecer sa necham prekvapit, ta bude v restike, skusim vybrat nieco vyzivne, kludne to moze mat aj oci.