ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
pentium: juuuj, ty sa mas...:( vy muzi (vacsina) mozete jest vsetko... a nerobite si starosti s kaloriami.
udena ryba,chlieb,caj,cokoaldu,jablko,piknik,kuracie maso,ryza,sladkosti...viem ze to nevyzera ako ukazkova strava a ani nie je mimochodom,ale mavam aj lespie dni co sa tyka stravovania...
Evcca: mala si uplne ukazkovy papaci den :). Kiez by sa to aj mne dakedy podarilo... :(
fuja :) kazdy je nieco ine no ja som mala na ranajky 2x toast, obed zemiacik,mrkvicka a vecera jeden kus pizze no a teraz bananik no a co?ahha
cii to ked citam tie prispevky..tak to kazdy tak zdravo zije??:D do kelu...zajtra fitko :D
no tak teraz asi co napisem tak odpadnete:D takzeee:
rano: 2xkrajec chlebika (dlha noc bola :D)
obed: polievocka + zemiaky,mäsko,plnka
..nooo medz tym vsetkym cokoladka a pomaranc
vecera: opat polievocka a masko :)
a to nie som obezna, hej?? :D:D
vstala som 12.30
14.00 - tanier cesnakovej polievky s 1,5 rozka s maslom
18.30 - 2 kocky cokolady
20.00 - musli s mliekom a pol jogurtu
A CO SI DNES ZJEDOL?