ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
no ja keby ze tak jem ako vy tu vsetci pisete ta zomrem na podvizivu:D
dik, ja si myslim, ze kopa ludi sa prejeda a potom striedmost berie ako anorexiu, ano bola som aj bulimicka aj anorekticka, ale teraz je ta strava celkom okey, mozno pridam maximalne este 10% a dnes som nemala ani cokoladu a to jem denne asi tak 20g.
evcca: ee podla mna si jedla normalne, akoze neni to vobec anorekticky jedalnicek.. vsak co by mala jest ? ja som mala r: ovsene vlocky-banan,jablko,hrozienka,jogurt,o:ryby so zemiakmi,v:acidko s jablkom... a nemam hlad.. a akoze podla mna to tiez neni anorekticke !!!!!
ako anorekticke? jedlo bolo pravidelne a boli tam zakladne zlozky potravy. ma niekto iny nazor?
eva mas to poriadne anorekticky jedalnik! Pridaj na normalnej strave!
r:acidko jahodove a banan
o:varene kuracie prsia a kopa zeleniny
ol:kava s mliekom a cukrom a hrst susenych bananov
v:celozrnna zemla a pomaranc
to je dost malo, nie?
velmi sa mi paci tato sekcia,tak pridam dalsie moj den
r:1pomaranc,2mandarinky
o:2ks chapatti (indicky chlieb)a konzerva hrachu
v: 1kocka (10g)75%cokolady,2ks citronoveho kolaca
2zuvacky a vela vela vody
9:00 4x suchar s paradajkou
11:00 3x suchar s cottage + jablko