ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
))) ja som tiez trpela aj zachvatovym prejedanim,ale uz som spravila tomu koniec.len nedavno som si vlastne uvedomila,ze tym trpim,vobec som tomu neprikladala dolezitost,ale je to tiez forma ppp.totiz po anorexii som sa bala zaoberat sa jedlom,lebo som mala strach,ze do toho znova spadnem,ale teraz uz viem rozoznat,ze je rozdiel zaoberat sa jedlom v potrebnej miere a zaoberat sa nim neustale.a ako hovorim,stojim si za tym-tato tema by tu nemala byt...
Jaja, si môj človek. Aj ja tvrdím, že neustále zaoberanie sa jedlom môže situáciu iba zhoršiť. Ja som bulimička, alebo skôr trpím záchvatovitým prejedaním, a preklínam deň, keď som začala čítať tieto príspevky. Odvtedy vkuse len žeriem. Takže napíšem len to čo som dnes kvázi raňajkovala a túto tému už neotvorím akokoľvek veľmi ma to bude lákať. Takže od 6 až doteraz som zjedla 6 rožkov, 4 plátky syra, 50g tvarohu, ovocný jogurt a ešte dusené kuracie stehno, a to je prakticky ešte len áno. Takže majte sa a držím všetkým palce.
evcaa,ale ja ak vychadzam z vlastnej skusenosti(z anorexie),tak si myslim,ze takato tema prinesie viac skody ako osohu...pretoze pri ppp ide najma o to,aby sme odvratili svoju pozornost od jedla nieto este ju vyzdvihovali...lebo ppp zacina pri niecom inoma najma to treba riesit...jasne,ze treba aj o jedle semtam diskutovat ako si aj ty napisala,ale putat svoju pozornost priamo temou o jedle podla mna nie ej to prave orechove:)a zazie2112,vcera prispevok 20.19 mas uplnu pravdu,o tom hovorim,ze niekedy to vyzera ako pro-ana a zbytocne to rozptyluje....
Ano, cistu vodu, najlepsie odstatu. Skus si nasypat do nej trochu soli a vypi par glgov slanej - ale po jednom glgu a pauza /proti krcom/
alti : čistu vodu? dufam že pomôže bojim....strašne krče v bruchu....to asi z laxativ fenolax idem skusit tu vodu...
Skus vela pit, ale po hltoch a ziadne lepive vody. Nepoznam reakcie po uziti lipoxalu, ale mala si ho 2x v kratkom intervale...takze pi, pomalicky a stale, nie studene napoje
neodsudzovat ma ! *dakujem*
ja som blba....
prehnala som to a je to moja vina
ludia..mne je zle....boli ma brucho a ide mi na vracanie...boli ma aj hlava...je mi zle...fuuj
a viem aj prečo,bojim sa že som sa otravila....
rano:fenolax+čaj
oded vajička dezert pudig lipoxal
olovrand lipoxal
a teraz mi je zle...nesrandujem ale bojim sa.....myslite si že som a otravila? ***súrne**
Mam pocit, ze dnes sa nam vcelku darilo...
Ranajky:balik musli susienok a caj
Obed:zemiakova mliecna polievka, ryza so stavou
Olovrant: ananas, cokoladka z bonboniery, susene slivky
Vecera: vanilkova ProBia, celozrnny chlebik s ramou
a este si dam asi nejake ovocicko...
mna ta vaha nenormalne laka a vsade o nu zakopavam-moj dojem.
Evcca, neváž sa. Ja som pribrala aj vďaka tomu, že som sa nevážila (a to aj 2 roky). Cítila som sa v pohode. Ale potom jeden lekár potreboval vedieť moju váhu kvôli liekom a musela som sa odvážiť. Ja som vedela, že keď sa na ňu postavím, tak sa všetko vráti. No a keď tam bolo 45 (predtým 38) skoro ma vystrelo. Išlo to dolu vodou, ale našťastie som sa rýchlo spamätala. Znova mám menzes, pričom 5 r.som ho nemala. Takže sa cítim zdravá aspoň po tejto stránke. Teraz mám 47, ale bojujem s tým, a to preto lebo to vidím na tej váhe. Keby som sa nvážila tak mi to asi ani nevadí. Mám 160 cm.