Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

zazie2112

Presne, ved keby som neverila, ze sa neda PPP porazit uz by som si tie zily podrezala ja!:))) Je ale citit, ktore z nas su odhodlanejsie sa vyliecit a ktore nie. A niekedy sa neviem ubranit dojmu, ze tie co sa vyliecit nechcu chcu strhnut aj tie, ktore to chcu naozaj. Alemozno je to len moja paranoja!Dufam...

jaja

jasne evcca,ze je to tazke,aj moja skusenost je taka...ale ak si tym prejdes,uvidis,ze tvoha snaha priniesla ovocie:)

evcca

zazie, ale rozdiel medzi babami s ppp a babami, co sa chcu zbavit ppp vedia, ze podrezat zili si za jeden kusok jedla je chore a ony sa chcu liecit, to nas drzi, aj ked pochybujeme a napadne nas to niekedy vzdat a vratit sa do ochrany ppp.

zazie2112

Ja tiez neviem zaujat jednoznacne stanovisko, to by chcelo odbornika, ale co ja viem, podla seba sudim aj ostatne holky a hovorim, ked nejaka holka napise ze si "podreze zily lebo za den zjedla az jeden keksik a 8litrov vody"aj ta najsilnejsia z nas moze zavahat...a zacat si niekde hlboko vycitat, ze toho zjedla vela. Za to nemozeme, to je v nas. Jt to ako mor...

jaja

a este chcem podotknut,ze babule to urcite mysleli dobre so zalozenim tejto temy,pripadne jej vyuzitim,viem:)ale....