Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

evcca

ranajky:banan+pomaranc
desiata:banan
obed:polievka+zemiaky a cvikla
ol.:susene hrozienka-90g
vecera:kuracie prsia a zelenina
chaosim, lebo si pripadam tucne, ale nepolavim, hoci revem od bezmocnosti:-(

zuju

michaella: bud uz si anorekticka alebo do nej padas, toto nie je jedlo a ked v tom budes pokracovat zle to skonci.P.S. U vsetkych to zacina ze chcu iba trochu schudnut

extazy

r:dve tmave zemle s kecupom,platkovy syr,vajicko,paprika... Desiata:pomaranc Obed:hubova polievka a zeleninovy dzuvac-ani sa nepytajte co to je :D Vecera-3 ryzove chlebiky s tvarohom a jogurtom.. tak cca tolko .. a teraz pijem caj..

kvieta

michaellaa:
nieco ti poradim, skus ist jeden den k babke, alebo tak a daj si normalny obed - vies preco? pravdepodobne si zazijes tie najstrasnejsie bolesti brucha v zivote - a pochopis, ako ti to vsetko pokazilo zaludok a vlastne cely organizmus. a aka si bola hlupa, ked si si tak ublizovala. a dufam, ze to pochopis velmi skoro, kym nebude neskoro. drasticke diety nie su vychodisko. ublizujes si.ale to ti uz mnohi tu napisali.a aj tak neveris?
a mimochodom: caj nie je jedlo...

ja:)

R:dva sojove rozky, 2ks taveneho syra, maslo, paradajka,tekvicove semiacka, kava so sojovym mliekom a cukrom
D:banan
Obed:zapecene zemiaky so zeleninou, zeleninovy salat
Olovrant:puding s piskotami, slahacka, kava s mliekom,cukrom
V: Bude:Celozrnna zemla, cottage, maslo, paradajky, paprika, uhorky...
2V:jablko

kajajuska

michaellaa : ty si fakt divna...preco az tak strasne ratas co zjes???a este sa dopujes nejakymi debilnymi tabletkami...ale vies co?? podla mna to v skutocnosti ani nerobis :D ....ach tie deti su dnes take hlupe...

michaellaa

witany 2 : ja nie som dieta !!
ved mi to sama lekarnička predala....
a ešte mi sama navrhla ten nowy LIPOXAL EXTREME
ale ty si strašne vela jedla....
nemaš nahodou PPP ? ved si prasiatko tolko doseba napchat!!!! fuuuuuuj!!!!!
JA SOM DNES JEDLA===>>>
RANO: čAJ BEZ CUKRU +LIPOXAL
OBED:3VAJIčKA 2ROžKY TMAVE +LIPOXAL
NESKôR:OVOCIE
O 17:00 SI DAM čAJ + LIPOXAL

[zruseny5]

michaellaa : Lipoxal nie je vhodny pre deti,ak mi neveriš mrkni na letačik alebo na zadnu stranu škatulky a tam to maš napisane...

inač dnes som zjedla::::::::::
rano-nič
obed-polievka(kuracia),druhe jedlo
ryža a kuracie mäso
večera:jahôdky v konzerve mnam:)

aduliena

Ty by si mala jesť normálne, zdravo, lebo si ešte vo vývoji a na tie tabletky zabudni. Keď ich prestaneš brať, priberieš ešte viac. Nemôžeš ich brať do konca života. A ešte nemáš 18, takže si môžeš uškodiť. Keď budeš staršia a budeš mať, ako sa hovorí, viac rozumu, budeš si to vyčítať.
Ja mám tiež väčšie brucho. Začala som sa rozumne stravovať, a brucho mi splaslo, cítim to na nohaviciach, na opasku.Vieš čo mi pomáha? Jem veľa ovocia, zeleniny, cestovín, mäso takmer nie, len občas keď mám chuť, tak si dám kuracie. Hlavne pijem veľa tekutín, cvičím a nejem po 18.hodine. Skús to, a brucho ti spľasne.

michaellaa

no..mam velke brucho (nafuknute)
a vidno že je tam tuk
brušaky,nepomahaju :(
boky,zadok....strašne
ved boky mam skoro 100cm (mam 98cm)
a pas? 72cm...
mala som aj viac,a lipoxal pomohol...
ale teraz počujem že ho nemožem a že mam čakat do 18r?
ved dovtedy budem mat 100kg
inač len teraz 2.januara som mala 16r
teta vravi že v mojom veku sa neda pribrat,ale ja priberem aj z bieleho jogurtu....
čo si o tom myslite?
liposukcia? ine vychodisko umna niet...