Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

zuju

prave ze ta poznam Evi a viem ze mas aj lepsie dni, s tou vazbou na ppp mas pravdu, hovorila som to aj magovi, inac dnes ma narodky

zuju

7.00 50 g bananovej musli tycinky
9.30 chlieb maslo sunka a dva rezy slaniny od kolegu/ta slanina
11.20 dve buchty na pare
14.20 deli tycinka / uz som snad zavisla na deli
16.00 chlieb maslo sunka /pol krajca/
18.30 jogurt activia a mala miska pecienky s hraskom
a este urcite nieco bude

zuju

ja by som dnes o sebe napisala Hanbim sa za to co som zjedla ale nevycitam si to- pretoze to bolo moje rozhodnutie, nikto mi jedlo nepirkazal alni nenakazal

evcca

poznas ma, ja sa tym prekusem, lebo nerada prehravam. dnes som citala zaujimavu myslienku, ze baby s ppp sa boja prist o svoju ppp, lebo im to dava pocit inakosti, ze su aspon anorekticky a bulimicky, ked uz v zivote nic ine nedosiahli. neviem, ja som chcela vzdy vela a ppp mi nedavalo a nedava pocit inakosti. len vdaka liecbe dozrievam.

evcca

logicky viem, ze nie, to mi nahovara moja zmietajuca sa ppp,ktora ma strach, ze ju porazim- priam basnicky povedane:-)
ale musim pripustit, ze vdaka ppp, som sa vela naucila sama o sebe a spoznala fajn ludi.

evcca

zislo by sa mi natrieskat. obcas sa hnevam, ze sa chcem uzdravit, je to nepochopitelne, ale je to tak, mam pocit, ze stracam, nieco, co mi pomaha fungovat a hoci viem, ze moje uspechy su moje, obcas mam pocit, ze som ich dosiahla len vdaka ppp.