Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

Alternativa

Ano, ved to vsetci vieme, ze aj tak sa konci :o( . Tu je link ku strave, mozno niekto si to pozrie. privela textu, mozno staci pozerat a pozorne citat nick Pista
ppp.zdravie.sk

jaja

aha,mas dost zasvatene nazory co sa danej temy tyka,to som si vsimla:)
stretla si sa aj s pripadmi,ktore sa skoncili umrtim?

jaja

alti,nevedela som,ze si mala vo svojom okoli pppckarku,myslela som si,ze si nou sama trpela...ale nastastie som sa mylila:)

jaja

nazory tych,ktory to nezazili,pripadne neboli svedkami toho ako sa clovek s takouto poruchou nici,nie su objektivne...ale je pravda,ze ppp je doslova ako mor a prave preto jej trbea venovat nalezitu pozornost..

evcca

r:jogurt+hruska
des.:jablko
obed:kuracie maso-opekane, uz nie len varene! a mrkvovy salat
ol.:kava s mliekom a cukrom a zmes oriesok, jadierok a hrozienok-90g
vecera:dusena zelenina a polotucny syr plesnivec
okrem toho asi 0,3l dzusu

Alternativa

V tejto teme som sa s Vami nerozpravala, lebo si myslim, ze bez odbornika /hoci aj amateraú na vyzivu sa to mina ucinku. Inak, kedysi Pista zalozil temu k strave a PPP, skuste pohladat. A drzim Vam palce, velmi :o)

jaja

pravdaze ppp je diagnoza,ktoru treba riesit...treba o nej diskutovat a treba ukazat,ze sa z nej da dostat....lebo sa da:)

Alternativa

VSETKY prispievajuce dievcata,
uvedomte si, ze ste na www, ktore je o zdravi. Citat ze niekto zije na vode s prehanadlami, tak to je sila. Kazdy ma pravo rozhodnut, ako bude zit, aki budeme zdravi, kazdy si sam urcujeme kvalitu nasho zivota. Ak chce taka holka /napr. voda + prehanadla/ pomoct, tak nech to napise. Ak to napisala nejaka pochaba pubertacka, tak nech ide do kelu /chcela som povedat, nech sa vytesuje inak, napr. santenim v chate/, nema tu co robit

evcca

to nas len nasa ppp skusa, ako sme silne a odhodlane bojovat. podla mna je to o tom, ze si uz vieme vybrat a vieme co chceme, hoci sa nam trasu kolena. myslim si, ze ppp-ckarky tvoria silne hnutie a niektore naozaj strhavaju baby spat do choroby, skoda, ze to nevidia ani odbornici v nemocnici, kde sa tieto baby liecia.