Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

alti

Ake ovladanie mas na mysli? Zrejme vseobecne. Moj nazor : ovladanie sa je niekedy potrebne, ale musi byt "zdrave". Ak permanentne nieco v sebe dusime, tak to "buchne". Je treba aj zvysit hlas, vyplakat sa, zo srdcia sa zasmiat, prejavit svoje pocity a nazory. Vzdy slusnou formou. Vies kedy som ja objavila zazracnu moc takehoto chovania? ked som si povedala : "som uz dost stara na to, aby som nieco hrala". A zacala som zivot brat pravdivo, ludom som povedala moj nazor - tu bola najtvrdsia skola naucit sa komunikovat tak, aby som ludi mojim nazorom nezranovala. A div sa svete ludia zacali velmi podobne reagovat na mna - priatelsky, slusne a pravdivo. Len si clovek nesmie narokovat na "patent na rozum"...lebo aj ini maju svoju pravdu, to je vec uhla pohladu

anka

Ja som chodila,to je zas moja chyba,ze som to tak napisala,ze sa tomu neda rozumiet,ja tomu tiez nerozumiem,su to proste take nutkave myslienky,ze uspech,co som mala,som mala vdaka ovladaniu sa,no neda sa to opisat,ked mi je par dni dobre,tak nakoniec sa to vzdy skonci tak,ze som este hlbsie v ppp,lebo sa bojim co bude potom

alti

Ovocie s jogurtom je predsa OK /to mas na mysli asi kusky ovocia v jogurte, zrejme nie zajedanie napr. jablka jogurtom :o)/. Pocuvaj Ty sama svoje telo. To boli rady Pistu pre dievcata, ktore si stazovali na permanentne nafukovanie, netravenie /PPP/

alti

Denisa, ja neviem. Totiz ja som nikdy ku strave takto vedecky nepristupovala :o). Jest 5x denne, z toho aspon 2x cerstve ovocie alebo zelenina, to mi vyhovuje
Anka moja,
tak ja som Ta velmi nepochopila. Ale mozem Ti povedat, ze vobec nik nie je perfektny a to je dobre. Svet plny dokonalych by bol neskutocne idealny. A mozno ani nie, ti idealni by sa navzajom nicili. Netrap sa...mozem Ti z vlastnej skusenosti povedat, ze sa DA naucit "hodit iste veci za hlavu", ale aj to je makacka. Vyborne napomocna moze byt v tom psychologicka. Skusila si?

anka

je mi zle zo seba,ale nechcem to tu rozoberat,ale velmi sa bojim,ze ja uz ostanem povahovo ppp-ckarkou navzdy,proste chcela by som byt tak,ze sa nebudem trapit,ze dokazem nieco hodit za hlavu,ale mam pocit,ze sa to neda,hned ked sa prestanem kontrolovat a fakt vzdy sa nieco stane,tak ta choroba ma presvedci,ze je to preto,,lebo uz nie som perfektna,ja tomu nechcem verit,ale verim:-(neviem ci som to zrozumitelne npisala

Alternativa

Malá oprava - ovocie s tukom nie! to dopisal davnejsie Pista. Myslim, ze si tu kazdy moze najst nieco pre seba, vsak?

Alternativa

Pokracovanie infa 3 :
3. Mrkvová šťava – urobte si ju doma alebo kúpte v obchode takú, čo sa pokazí do 3 dní. T.j. bez konzervačných látok a cukru. Na začiatok 1dcl a kúsok vody, zriediť. Pomaly piť, poomieľať v ústach prehltnúť. Na prázdny žalúdok. Riaďte sa pocitmi, nemalo by nadúvať ani nič bolieť. Ak áno, trošku viac vody. Ak ďalej zle, na tento čas vynechajte. Ak sa darí ok, zvýšte na 1,5 dcl. Doobedu, 1 -1,5 dcl poobede (večer). Po 1-2 táždňoch na 2 x 2 dcl. To zatiaľ stačí na dlhšie obdobie. Postupne vynechajte vodu a pite túto šťavu čistú. Cca 3-4 týždne nedávajte do nej nič. Neskôr...sa uvidí : ))
.
Tabletky beta-karoténu nie sú riešením okrem iného aj kvôli riziku predávkovania.
.
Pre B-A je nevyhnutné celkovo revitalizovať metabolizmus s návratom k jeho prirodzenému fungovaniu.