ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
:( bojim sa toho vsetkeho, ked ja ale nechcem pribrat:( chcem najst nejakeho odbornika ale viem ze budem musiet pribrat a preto sa neodvazim k tomu kroku je mi doplacu z toho:(
baby tie co ste mali anorexiu ako ste sa to prezivali? ved ste vedeli ze budete musiet nabrat kila a ktora zena chce ist niekam ked vie ze bude musiet pribrat 100 kg (o to viac PPP)
Ano, dnes je za vodou a pre mna tiez dovodom, aby som Vam tu hovorila, ze sa to da. Nie za den-dva, ale da sa.
Deniska, aby sa to "nezvrhlo" na to, ze budes cely den len na jablku a este aj ten ranny jogurtik vynechas.
ja mam ale tiez problemy s travenim,
takze aj pre mna to bolo:) no hej stastna to mamicka je to uzasne ked uz je niekto na konci tohto boja
To je normalne, Anka. Nevyriesi to nikto, len Ty sama. Ini mozu len pomahat. Hladaj sposob, ako na jedlo, kJ ci kcal nemysliet. Myslim, ze ucinne je zamestnat mysel inym smerom.
Denisa,
rady boli urcene pre PPckarky s traviacimi problemami. Inak, poznam tazku anorekticku, ktorej boj s PPP zacinali natieranim pier medom a tie si olizala. To dievca neprijimalo do zaludka nic, hoci uz aj chcela. Dnes je krasna a stastna mamina :o)
v jedle,uz to nie je ani tak o postave ako o tom,co smiem a co nie,chcem byt uplne normalna,stastna-takto so sebou nie som nikdy spokojna,ale asi som to mala stopnut,ked sa to este dalo a psychologicka ani nikto mi to z hlavz y nevytlcu,lebo ja aj sa snazim spolupracovat,ale nikdy to nedotiahnem do konca
no to chapem ale ak to pomoze k zrychleniu travenia tak to budem musiet podstupit :) vdaka za to copy:)
S nicim sa neluc :o), ved ak Ti to chuti, mozno upravuje stolicu, tak to jedz dalej. Vies, nas zivot nemozeme riadit podla navodov, lebo to su len nejake odporucania, nie prikazy
alti nie, myslela som normalne pokrajane jablko zaliate jogurtom, to som si zvykla davat na ranajky a teraz som vykolajena ale tak asi sa rozlucim s tym jogurtom
A ak si myslela ovladanie sa par dni = bez PPP: Tak si povedz "vdaka Bohu za kazdu chvilu, hodinu, den, ked to zvladam". Ved v tych chvilach, hodinach, dnoch urcite aspontrochu citis inu kvalitu Tvojho dna :o) A uvidis, ze sa Ti intervaly budu predlzovat.