Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

klara1222

uboziatko sa pýtala a ja som jej odpovedala nič viac baby

polievočka zo dňa na deň to neprejde včera som zvracala 3x alebo 4x už ani neviem nedá sa to tak ale dnes zatial nič a jedla som 3dlc mlieka a cereálie obed cca 12:30 celozrný chlieb
dúfam,že dnes nebudem toľko zvracať

linduska

viete coooo jaa uz normalne papam...uplne ako ostatny..no az na daco co fakt nemusim...a papam napr ryzu,aj kolaciky a xlebik a tak..ja sa vyliecim sama...dokazem to..necem byt xora....ani nebudem...heeheh je mi faaaaaaaaajn tak appapapa hehehehehee drzim palcee

evcca

no po rocnom probleme skoncis vdaka bohu snad skorsie, ja sa pokusam zanechat 10rokov ppp. najdi si kamosku s ppp, ktora sa chce z toho dostat, ja mam oporu v zuju, boli sme spolu v nemocnici a piseme si, mne to pomaha.

uboziatko

to je trochu komplikovanejsie.som uz ''stara koza''a zijem mimo SVK.ja potrebujem osobnu kontrolu,niekoho kto bude stat nado mnou a zamestna ma.
nikto o tom netusi,co sa mi odohrava v hlave a v zaludku.kazdy si mysli,ake som dobre a mile dievcatko,a ja som zatial takato....

evcca

som nieco medzi tym. ak to nejde doma, chod do nemocnice, ja som tam bola tiez a nebola to sranda, odisla som na reverz, lebo som nechcela sa liecit, ale nakoplo ma to.a teraz z toho cerpam.

uboziatko

evca,ty si sestricka alebo lekarka?ja sa chcem vyliecit.dokazem prestat na tyzden,ale potom sa znovu naz....sladkosti a som tam kde som bola.