Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

zuju

och anjeik, anjelik, dnesok nechaj tak a zajtra minimalne o jedno jedl viac, zasa celu ladnicku zjest nemusis, tu zjem ja

forev.

ved ja viem..viem. lenze ja som donedavna zas jednou z nas nebola, ale..neviem. aj som v pohode, skola fajn, doma menej fajn, ale vztahy vyborne..teda, tie mimorodinne. a ani nechcem schudnut. tak neviem. nechapem.

forev.

zuju: nie, ja viem..to je v pohode. ked ja ani neviem co je vela a co malo..no nic. idem sa ucit, nech nie som zajtra za blbu..ale si zlata.

zuju

forever mojim cielom je pomot nie utocit, a ao som spominala kazdy si cestu musim najst sam,ja som len napisala svoj jedalnicke ktory bol normalny len vela sladkeho a vyjadrila sa k tvojmu

forev.

zuju: co mi to v tej pomatenej hlavicke zasa smatra? proste, ale je to normalne? ked ja ani nie som hladna. to je to. ok ok, ranajky zacneme svedomito