Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

sisina

Dievcata, chcem vam len povedat, ze takymto "kvalitnym nejedenim" si dobabrete cely metabolizmus a ked budete starsie, budete priberat! V mladom veku je totiz organizmus nastaveny na rychlejsie spalovanie, vekom sa jeho vsetky funkcie automaticky spomaluju.

zuju

kocky, presne pred troma rokmi som nastupila na 12 tyzdnov do Pezinka, nevedela som si predstavit ze zjem smotanovy jogurt, celu horlaku, z masa ktore nam davali som "odskrabavala" mast... Nehovorim ze dnes je vsetko o.k Nie je Ked pozeram Vas jedalnicke vidim seba pred troma rokmi, hovoirt jete malo, jete stale anorekticky, pridat by nemalo zmysle, na to musi prist kazda z Vas, ale je mi FAKT SMUTNO KED VASE JEDLA CITAM. Je samozrejme ze ked bol niekto len na ryzi ci jabkach, nezacne hned teraz jest slaninu... Pridavat treba postupne ale viditelne postupne, drzte sa a prec s anorektickym jedlanickom, prosim

forev.

ja mam miernu dilemu. je skoro desat, ze ano..a mam jest, ci nemam? som uplne ze mimo nalady. bezdovodne v podstate.
ja som dnes mala rano dva jogurty, na obed sunkovu bagetu.
a nie som hladna, len ma to tak napadlo.

zuju

R: jablkova lupacka,
D: puding so slhackou
Ob: sosovicova polievka, pizza rozok, mala cokoladka
k tomu po prichode spic, vela sladkeho ale nevedela som ako dlho ho mozem drzat v ladnicke
Ol. -16.00 grahamovy rozok, maslo, parok
18.50 grahamovy rozok maslo, jablko,
20.15- jedno male kuracie stehno, kukurica.
Necitim sa prezrato, hoci to nebola kvalitna strava hlavne sladke

!!!!

ZENY! DIEVKY!!Te co sa stravujete dietne, dufam ze mate nad 100 kg minimalne, sak to nie je normalne!
ja?na ranajky chleba salka caju, desiatea chleba alebo dva rozky, obed?mavam dva, olovrant, co chladnicka da, vecera?neraz aj ta je dva krat:D