ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
k tomu moju vcerajsku, samozrejme ked som to des povedala psychologovi- povedal jednu vetu, teda slovo- Pezinok, len mi to pripomenul- spadla som nevedela som ako riesit zavazny problemfuj kombinaciu horcica, rusky pirozok nechcem, to tak hnusne chuti. Dnes zjem znova vsetko neprestala som ziadna dieta, ziadne zvracanie, len pravidelnost a menej drzim sa hesla nie je podstatne spadnut ale ako dlho ostavas padnuty na zemi
uz som napisala, ber to s rezervou a odpis, prosim.
zuju, si tu? mam otazku kvoli vcerajsku, mozem ti ju poslat mailom?
r:ovsene vlocky s bananom a jogurtom
D:jablko
O: pizza s kuracimi prsiami,medom a chilli...
V:nic..
R-4 vlaranové chlebíky so šunkovou penou a 1 activia
D-6 fornetov - nehanbím sa za to
O- v školskej jedálni, kde mi dali aj keksik
Ol-1 veľká kinder čokoláda čo už :)
V - budú 2 grahamové rožky s tofu syrom
dnes som zjedla asi trochu veľa, neviem, ale strávilo mi všetko, takže sa cítim ok
Baby,liposukcia nie je na chudnutie,ale formovanie postavy,tj. odstranenie tuku z partii,ktore ho pustit nechcu,nech sa snazite akokolvek.
R:2 cesnakove hrianky s olivami
D:horalka
O:halusky so syrokremom a oprazenou slaninkou
Ol. a V. este uvidim
nie zuzu,ale zuju.sorry