ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
lexia5 ale ako zistim,ze kolko gramov je v niecom toho a toho?
ake vitaminy, mineraly by mal obsahovat vas jedalnicek :-)
www.vyzivadeti.sk
ja tiez nejedavam vecere,teda ak posledne jedlo okolo 17-17,30h nepovazujem za veceru.
inak ja zijem v UK a tu cely den takmer nic nejedia,az potom big veceru a dezert a daky alkohol k tomu a potom sa posadia k TV alebo rovno do postele.
Riadim sa heslom:"Na ranajky sa najedz ako kral,obed si rozdel s priatelom a veceru nechaj nepriatelovi.PPP nemam,pisem sem len moj jedalnicek.Samozrejme,niekedy si veceru dam,hlavne,ak nebol olovrantik,ale nikdy to nie je full meal na styl american dinner,to teda nie.Nieco dietne,ovsene vlocky odporucam,na noc lahke,alebo v lete melon ci ine ovocie...
Stavalo sa mi,ze ked som vecerala,ranajky moj zaludok akoby "odmietal".Jednoducho som nebola hladna.Rano som nejedla a potom som bola cely den bez energie.Preto som prestala vecerat,citim sa lepsie,lepsia kvalita spanku.Na ranajky sa tesim len co oci otvorim,uz som hladna.Cely den mam nabity energiou,je mi ovela lepsie.Do skoly idem s energiou,hned od rana som cula.
PRETO.
vecierka : asi prečo ty trúba !!!!
ked chceš schudnut,tak nevečeraj
poliewocka preco nevecerias?
linduska si super,drzim palce
klara 1222 kolko to uz robis?myslim,ze s tebou je to mimoriadne vazne
vsetkym ostatny:drzte sa
R:rozok so sardinkovou natirekou,zelena paprika,bylinkovy caj s medom
D:delissa mliecna
O:lasagne s paradajkovym salatom
Ol:dam si celozrnny rozok so sunkou
V:nebudem
Klara,PPP je celozivotny problem,nikdy sa uplne neodstrani.Bude v tebe do konca zivota.Je len na tebe ci Anu a Miu nechas zvitazit alebo sa im vzopries.Vyskusaj tu knihu,co odporucala Tish.Moze ti pomoct...