Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

klara1222

na začiatku som ani ja nemohla zvracať ale toto mi príde obrovské množstvo jedla takže to ide ako po masle a navyše jablká sa zvracajú super aj idú aj s ostatným jedlom dobre sú takým poháňadlom.
proste strčím lyžičku do hrdla a ide len ma štvú dnes tie rožky len dúfam,že už dnes nebudem ale asi to nevydržím a budem už teraz mám nutkanie a je obrovské ja sa z toho zbláznim!!
asi musím ísť

uboziatko

klara1222,ako dokazes take male mnozstvo vyzvraciat?nechcem navadzat ostatnych aby robili take hluposti ako my,ale ako to robis?

klara1222

raňajky: 3dlc mlieka a cereálie puding so šlahačkou

olovrant: jablká, tvrdý syr (všetko som sa potom snažila vyzvraciať

obed: jablká a syr (vyzvracané)
olovrant: 3x rožok s maslom a medom (vyzvracané dúfam,že všetko)

večera: trošku vlašských orechov a mandlí

Dúfam,že toto už nevyzvraciam

poliewoocka

R:rozok,sardinka v paradajkovej omacke,paprika,paradajka
D:delissa,polka jablka
O:cestoviny s omackou,salat z cinskej kapusty
Ol:delissa XXL
V:budem salatik bez dressingu

vilaamalka

ja uz nechcem taky zivot ... :( uz ma to nebavi .. ta vsetka pretvarka.. to klamstvo...tolko trapenia.. kvoli jedlu ...kvoli hnusnemu jedlu ! .. co by nam malo sluzit k zivotu...a pritom to zivot nici.. ved ja uz sa neviem tesit z normalnych veci..ako normalni ludia... je mi zo seba samej zle... je to hnus ! ... som zo seba smutna... :(( .. zase zacinat znova... zase par dni vydrzim ... bude fajn...ja viem... ale zase padnem...uz sa citim ako vo filme...klapka...a ides...a znova ... stokrat ta ista scena...