ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
zuzu?takze vsetko co si vecer zbastila,islo von?
ako to zvladas robit v praci a inde?
to je najhorsi sposob zivota,ja mam necely rok.mas z toho nasledky?
Liwiaa,
a čo tak zdravá strava a pohyb? Schudneš zaručene. Máš len 16, takže tabletky nie sú pre teba.
zuju : a kolko maš rokov?
prepač že sa pytam....
ale len pre info
ja mam 16rokov & 179cm a 70kil, !!!
citim sa ako tučna žirafa
pritom už skoro nič nepapam....
ako schudnut?
mam len 2 nadeje ako schudnut.
1 tablety
2 liposukcia
juuuj, klobaaaska :) to byva zvacsa moje zakoncenie dna:) vzdy okolo jedenastej vecer ma posadne neskutocny hlad a kedze robime vlastnu klobasku, zvycajne nic lepsie v chladnicke nenajdem :)uz som minule rozmyslala, ci netrpim nejakou poruchou. totiz, ked napriklad dostam chut na cokoladu, tak si kupit rovno tri a vsetky zbastim do pol hodiny..:)proste mam straaasne chutove manie. a podotykam, ze nie som tehotna.. :)
zuju nenahnevas sa ked ti polozimotazku kolko vazis a kolko merias?Viem, ze by som sa to nemala pytat a ked nechces nemusis odpovedat, ale pytam sa ta to lebo mi pripadas dost vyrovnana a inspirativna holka, ktora bojuje a asi chcem podvedome pocut, ze sa da aj jest a dopriat si a nepribrat az tak velmi!Ja totiz nechcem chudnut len si udrziavat vahu a byt v takej celkovej pohode a potrebujem pocut, ze sa to da aj ked sa obcas "utrhnem z retaze"!
r.:mrkvova stava+jablko
d.:banan+kesu oriesky50g
o.:polievka a zapekane kura so syrom a paradajka
ol.:jablko+škocky cokolady
v.:brokolica so sunkou
a este 0,3l kofoly
preboha ta do do kolko rokov budem ,,DETI,,????????? do 19rokov ?