ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
o mne to nikto nevie,ze zvraciam.to ze som malo jedla sa vedelo,raz som odpadla.
o bulimii som raz napisala sms mojej sesternici,ale sme daleko od seba,nedokaze mi pomoct a sama je teraz tehotna.bolo to skor take konstatovanie ako volanie o pomoc.ja sa hrozne hanbim s tym niekomu priznat...
ale mat takeho fajn priatela pri sebe,by mi mozno pomohlo
no aj moj priatel vie,ze som trpela anorexiou,povedala som mu to,taktiez mama to vie a krstna,taktiez moja byvala psychologicka a psychiatricka...je to pravda-ak sa s tym skutocne chcete vysporiadat,treba sa o tom porozpravat s niekym z realu:)
Hej moj priatel to vie, ja som mu to povedala 2 tyzdne po tom ako sme sa dali dokopy, lebo vtedy mi hrozil Pezinok a prilis som si ho vazila na to, aby som mu nepovedala s kym a s cim ma tu cest....sokovalo ho to, ale este ten vecer mi povedal, ze ide do toho so mnou, ze mu za to stojima spolu to zvladneme a odvtedy bojujeme spolu-uz dva roky, hrozne mi pomohol a kazdy moj uspech ho tesi a kazdy moj pad ho boli...Nikdy nezabudnem ako sme na silvestra sli na romanticky vylet a ja som zvracala...on to spoznal a plakali sme spolu...bolo to priserne. On je mojou brzdou aby som nepadla az na dno aj ked je mi najhorsie.Ale vie to cela moja rodina.Linduska tesim sa stebou, vzdy ma potesi ked citam takyto prispevok, ja som vcera spraskala celu cokoladu(okrem ineho)a relativne v pohode som sa citila, kedto porovnam s minulostou...
boze baby viete ako mi je super???aj ja sa s toho pokusam dostat...a zatial mi to ide uuplne super::DD PRAVE SOM DOJEDLA AJ KAVENKY CO BY SOM ESTE ASI PRED TYZDNOM Z BALKONA VYHODILA...ALE TERAZ MI JE FAJN..VTEDY SOM STALE MYLSELA LEN NA VAHU A TERAZ NA INEE...PRECITALA SOM SI AKE TO MOZE MAT NASLEDKY A TO MA NEJAK DOHNALO K TOMUTO ABY SOM ZACALA ZAS NORMALNE JESTZ LEBO SOM MALA UZ AJ PROBLEMY S BRUXOM....DRZIM PALCE
ja sa veru hanbim,keby ste len videli,co som stvarala s jedlom.hanba mi
zazie2112 a tvoj priatel to vie?asi ano,lebo to sa neda len tak utajit.
ale mne sa to dari tajit,aj ked byvam s kopou ludi....
Dnes som sa nejak rozpisala, ale co uz, este ma napadlo, teraz sme s priatelom zacali spolu byvat a holky nie je nic krajsie, jak ked pridete domov a po celom dni si spolu nieco uvarite, alebo si otvorite vinko a k tomu syry, bageta, olivy....dobry film a ...Ved si predstavte tu romantiku, ze frajer sa vam napchava a vy si cely vecer obhryzate nechty od hladu a zavistlivo mu cucite do taniera, alebo sezerete aj jeho porciu a potom mate hlavu v hajzlovej mise...Tragikomicke, myslim, ze laska je silna motivacia!
baby ktore pisu ze maju nejakych 170 a patdesiat kil neber vazne, aspon ja osobne si myslim, ze ich optika je uplne chora a koniec koncov stretla som babu ktora mala 30 kil, umierala a stale bola presvedcena, ze je tlsta...takze hlavne baby, ktore nemate podvahu, nemyslite si, ze ste tucne a nenechajte sa tymi vychudnutymi zdeptat, ved sa snazime o presny opak!!!!
Zuju ja som na tom rovnako, mam stosedemdesiatpat(nepise mi patka na klavesnici) a 62 kil a presne ako ty, ako normalny clovek sa citim v pohode a ludia mi aj hovoria, ze som stihla, ale neviem cim to je, mam fazy ked sa citim uplne perfektne a to moje zdrave ja prevazuje a hovori mi, ze som pekna, ale mam chvile ako teraz, ked mi je vselijako a kazdy jeden moj bozi den je boj aby som nevrazila do potravin a nenakupila kila zradla a nezgrcala sa na smrt-pardon za naturalizmus, ale jemnejsi slovnik to nevystihuje, uz sa mi o tom normalne sniva, ako sa obklopim kilami jedla a zerem a zerem z zerem....mam z toho uzkosti...