Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

jaja

cawte...dnes som toho teda zjedla....rano jablko a 2musli keksiky a potom okolo druhej pizza kolaciky,szrove slimaky a take slane pecivo lebo to sme v skole piekli....hmmmm...dr vam palce aj vam

evcca

kyblik, najdi v sebe odvahu aspon na toho psychologa, je to fajn, mat niekoho o koho sa mozes opriet, aspon ja to mam tak. ty si z ba, urcite je tam niekto dobry a nemusi to byt len odbornik na ppp. pis, co ta trapi, hoci len sama na papier, mne to pomaha.
hodne sily.

kyblik

evcca dakujem za reakciu:) neviem co sa deje nechcela som sa az sem dostat ale na druhej strane asi aj chcela je to take cudne
psycholog? psychiater? vzdy ked sa konecne odvazim a mam blizko k zohnaniu kontaktu tak sa zlaknem a znova stiahnem
citam vas tu stale a tesim sa ze sa vam tak dari drzim palce baby, naozaj silno

poliewoocka

Filaga, na obed som mala tu polievku(skoro cely hrniec)a potom som dohanala sladkostne straty z minuleho dna,pretoze som si dala "den bez"(sladkosti),ale aj tak nepomohlo...mnam gofry...aj slahacka a cokoladka bola?

evcca

kyblik, co sa deje?
bojuj, to len ta ohava ppp pokusa. sama vies, ze je to tazke, no nevzdavaj sa. hladaj oporu, co takto psycholog, psychiater? nie je to hanba.

Filaga

poliewoocka >> ty mas dobry vek, tebe dobre spaluje :) mali ste ako nedelnajsi obed cokoladu ?:) my gofry, certicka napiekla.... :)

poliewoocka

Krajec chleba s rybacou pomazankou,2 zelene papriky,250 g orieskovej cokolady,minonky,za hrst chipsov a arasidov,rozok,zeleninova polievka,Asi 5 cukrikov,2 jablka...Filaga, aj ja by som si dala gofry:P

kyblik

dievcata bojim sa toho kam sa uberam, viem ze tam idem ja sama, mojim vlastnym rozhodnutim, ale ked mna to na jednej strane ako keby tesi ale na druhej sa toho(ani neviem coho) velmi bojim:(
posledne 2 tyzdne som zjedla uz len 200 kcal za den, co som sa este pred rokom uistovala ze "tak daleko sa ja nikdy nedostanem, ze to si nedovolim"
nerozumiem tomu co sa to deje :(