ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
Vidis,musim povedat starkej,ze chcem buchty:P
certik:
r: zemlicku so syrom
o: ryzovo tuniakovy salatik so 4 bagetkami
o: suchu zemlicku zo vcera
v: salatik, hermelin a 15 cukrikov.
filaga:
r: nic
o: 2 tyzdne som nosil v taske bebe dobre rano tak sa trosku pomrvilo na struhanku, tak to som si dal do ust. + protein
o: kuraci rezen s ryzou
v: 2x cheese, 2 tasky
den este neskoncil...ale je to dnes slabe, vsak uz ide vikend :)
R:2 rozky s ramou,sunkou a paprikou+kecup
D:delissa xxl mliecna,jablko golden delicious
O:karfiolove fasirky,gulasove zemiaky a hadam za tasku cinskej kapusty
Ol:jablko,kiwi,ovsene vlocky,kavenky
V:nic
Filaga >> dala by som si Mac chicken
RÁNO - 2 párky s horčicou a 2rožkami
+ 6tabliet FENOLAX (LAXATÍVUM) a 1LIPOXAL
OBED - 2 ČOKOLADOVE MALE KOLAČE
+ 6tabliet FENOLAX (LAXATÍVUM) A
1LIPOXAL
VEČERA - DŽÚS + 1LIPOXAL
NEROBIM SI SRANDU, TOTO UŽ PRAKTIZUJEM ASI POL-ROKA.
VIEM ŽE TO NIE JE DOBRE,ALE JA TO BERIEM AKO NORMAL.
MAM 16R VÝŠKA:170CM & VÁHA:60KG(VELA)
R:dva rohliky s paradajkou,paprikou
D:jablko,pomaranc
O:kuracie prsia s ryzou
V:hruska,dve jablka
dobreee ???
henika...tvoj jedalnicek nevedie urcite k trvalemu schudnutiu,ale minimalne asi k problemom so zazivanim....absolutne ziadne vitaminy neboli zastupene v tvojej dnesnej strave!ja len pevne dufam,ze sa takto nezdravo nebudes dlho stravovat,ale nastolis zdravsi rezim...
inak aj ostatnym prajem krasny slnecny zdravy dnik:)
ja som začala chudnut,tak aj menej jem
dnes som zjedla >>
rano > 1párka a 1grahamový rožok a čaj
obed > 1párka a 1grahamový rožok a čaj
neskôr si dam malu čokoladovu gulku
A TO JE NA DNES VšETKO
Baby ja som to teraz uplne dodrbala, zase som zvracala a co je horsie, cielene a s plnym vedomim, ja neviem...ja som trochu stratila doveru v odbornikov, lebo som tuzila najst niekoho kto bude mat na mna kopec casu a bude sa vo mne sturat a patrat kde je problem, kto mi bude priatelom a odhali moje skryte vlastnosti.....asi idealisticka deformacia z americkych filmov....Ale tuzim po niekom takom stale, zatial mal stale kazdy malo casu.....Kyblik drz sa, 200 kalorii to je katastrofa a nemozes nejake riesenie furt odkladat lebo sa zabijes....Si krasna a mudra baba, len ti chyba odvaha...