Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

j

Zuzanka: fajn, moze byt :), este kludne pridaj na desiatu a/alebo olovrant jablcko alebo hrusku, hociake ovocie. Drzim palce!

zuzana82

dnes som nevracala,snad to je 1krok k uzdraveniu:
r:2grepy
o:1velke koliesko sunky,dusena zelenina,pol pohara calamady
v:omeleta z 2vajicok na oliv.oleji,pol hlavicky ladoveho salatu,mensia hrst pistacii
co myslite,vyvazene a zdrave a dostatocne mnozstvo?

mirečka

ehmmm.. krásne si včera jedla, len tak dalej. aj večeru môžeš takú ako obed mať:)
no ja dnes:
R-1 veľká hrianka s maslom
D-4 fornety, 1 activia fit
O-polievka a druhé jedlo v jedálni s kompotom
Ol-50gr mliečnej čokolády
V-1 a pol grah. rožka so syrom a k tomu plátok 1 zavináča (ryba)
2.V-1 activia fit
Nehanbím sa za to, aj ked sa mi zdá, že toho bolo veľa. Aj som pribrala, ale to bude asi v krámoch, ktoré mám. Je mi fajn, skutočne, tak radšej dám na tento pocit ako na klamlivý pohľad na seba v zrkadle alebo výkladoch

dedo_vsevedo

poradte mi,zjedol som toho dnes vela???langos so syrom -ranajky
dve palacinky s cokoladou a lekvarom-obed
jeden jogurt-vecera
zda sa vam to vela???

vilaamalka

henika.15r.henika, tučna16.nika, mam14.& je mi fain ... to na ktorej pro-ana ci pro-mia stranke ste obkukali tie nicky ? ... vyzera to fakt dost komicky ... a tebe 14ka musi byt ozaj "fajn" po tom prehanadle co si do seba napchala... a mimochodom... tema sa vola Nehanbim sa za to, co som dnes zjedla... ozaj sa nehanbite?? .. lebo tu sa dievcata snazia pomahat si a nie predbehovat sa s mnozstvom uzitych laxativ..

poliewoocka

Filaga,ale zabky donesiete ty a Certik,ja pockam,kym doprsi,aby som mohla doplnit zasoby vody :) Idem si akurat dat olivy so syrom,dostala som chut...

zuzana82

tucna16.nika a ty sa cudujes,ze nechudnes?ved vsetko co zjest,tvoje telo prijme a ani 1KJ laxativmi zo seba nedostanes,pretoze von ide uz spracovana strava a KJ sa ti pekne ukladaju.
inak by ma zaujimalo,ako stihas skolu a dalsie povinnosti,ked stale sedis na zachode???
spametaj sa toto nieje riesenie a to nehovorim ako sis pokazila creva.
v mnohych temach mas napisane ako sa spravne a zdravo i chutne stravovat.skus sa na to pozriet....a inak ty este rasties a vyvijas sa,nepotrebujes teraz chudnut...