ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
Ranajky: Ovs. vločky s hrozienkami a mliekom
Obed: Hub. polievka, 2 kopčeky ryža natural
Olovrant: Šálka domáceho jablk. kompótu /mňam - jablká, hrozienka, trstinový cukor, škorica.../
Večera: Asi celozrnný sendvič so šunkou
ČO vy na to ?
jeeeej... to sa mi paci, ten nazor ... konecne normalna 16ka :)
RANo : 2parky s horčicou a rožok(tmavý)
& jahody v konzerve so šlahačkou
DESIATA : 2 palacinky s džemom
OBEd : zeleninove ryzoto , 1 kuraci rezen , kysle uhorky
banany v čokolade so šlahačkou
VEČERa : nič nebude , dam si 100brušakov a 100 drepou.
NEHANBIM SA ČO SOM DNES ZJEDLA,CITIM SA DOBRE,NIČ SI NEVIČITAM.
MAM 16r VAHA :68kg & VýŠKA:169cm (som spokojna, nechcem byt chuda ani štihla...ja chcem byt priemerna a taka dufam že som...)
čafko
ana= AN-orexi-A
mia= buli-MIA
čaute babky. mohli by ste mi niektorá vysvetliť, čo vlastne znamená ana, mia, si. ana tuším ale to ostatné neviem. to sú nejaké skratky pre našu chorobu? poznám len skratku PPP.
ahojte, super pocasie na prejedanie, esteze som na private a nie doma:)no nervozita ma chyta aj tak, neznasam taketo dni, kedy nemozete ist na slniecko,vtedy ma to k bulimii taha najviac.ale vydrzim. dufam, ze ziadna z vas tomuto necasu nepodlahne a ze vo vnutri je u vas jasno (az poloblacno) vela zdaru, baby.
Michal,si chlapec v raste.Mas neuveritelne rychly metabolizmus a mozes, co sa ti zachce a kedy sa ti zachce,ale davaj si pozor,lebo si na takyto styl jedenia rychlo zvyknes a neskor,ked sa metabolizmus spomali a ty prestanes rast sa ti zacne tvorit pekne gulate pivne brusko:)A,nejde o to,kolko ale CO zjes...ano,rasties,mal by si pridat viac ovocia a zeleniny.
Ja mam 18,177 cm,56 kil.Cvicim kazdy den,jem PRIMERANE chutiam,nic si neodopieram,ked mam na nieco chut, zjem.Zas nie za vagon,ale aspon kusok.
Moj vcerajsi jedalnicek:
R:2 polky rozka na vajci,olivy,paradajka,paprika+caj
D:jablko,polka grepu
O:rezancova polievka,cestoviny s dusenym kuratom a salat z cinskej kapusty poliaty balsamicom
Ol:jablko,delissa xxl
V:bola som von,takze nic.ALe ked som prisla domov,tak asi 5 kociek cokolady a za hrst chipsov,cola s vinom(mali sme navstevu)...
nejde o kvantitu jedla, ale o kvalitu. na to obcas zabudame a potom nejaky chytrak sem napise, co vsetko zjedol a mysli si, ze je borec. no, smola, od zdraveho a rozumneho stravovania to malo velmi daleko.
nooo michal... 55 kg.. si dobry sucharik, povedala by som .. mal by si minimaaaaaalne 10 kg pribrat ... a ty vies, ze baby nechcu takych chudych ako ty? ... and by the way... co sa tu trepes do temy, do ktorej sa ani trosku nerozumies???.. sa robis akoze dolezity??
taka prij.... tema že ,,nehanbim sa za to co som dnes zjedla,,
počitate si sem každucke susto čo zjete cez den....jete ako chora myška...ved je to chore
asi prečo ste podaktore panny a mate aj vyše 18rokov??
lebo sa sustredujete na žradlo a ste utiahnute lebo si mylite že ste tučne..
chalani take nechcu,chcu vesele baby
jedalniček môj:
rano == 4párky s horčicou a 3rožky
desiata == 2 čokolady AERO
obed == 2 porcie segedinsky
olovrant== neviem čo som asi mal
večera==2 čokoladove jogurty a 1 rožok
MYSLITE SI ŽE SOM TUČKO?
OMYL!!!!
MAM 178 VýŠKU A VÁŽIM 55KG (16ROKOV)