Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

zazie2112

ranajky: croissant a dve hrste orechov a suseneho ovocia, hrst tekvicovych semiacok
desiata:tekvica, vanilk.acidko-polka, 2 cukriky
Obed:polievka, bravcove maso a brokolica
olovrant.nugatovy kolac a dva cukriky
vecera:cervena kapusta, dv hrste tekvice a este neviem...
Baby mne strasne chuti jest a pritom som dost pribrata, co mam robit aby som sa tym netyrala kazdu sekundu?Strasne som so seba nestastna

evcca

r.:celozrnne pecivo
des.:vanilkove acidko-male
o.:zapekana brokolica so syrom a sunkou
ol.:cappuccino a 4kocky cokolady
v.:kuracie prsia a mrkvovy salat + O,3l kofoly

romana

Dik vivaaa
Tvoju radu si cenim, skoda však že mam rodinu a pre nich musim navarit aj nakupit. Takze to tazko dodrzim. Aj tak ked to na mna pride je nemozne to zastavit, Vymyslim cokolvek len aby som do seba napchala hocičo. Vtedy som hrozná, nervozna, podrazdena nedokazem to ovplyvnit..

vivaaa

ahoj romana,ja mam tiez niekedy tie stavy a to hlavne cez vikendy,proste som doma,tak zerem a potom zvraciam.ale som prisla nato,ako to vyriesit a to tak,ze som vsetko jedlo z domu dala prec a tak nemam nic a nic nezjem.kupujem len na jeden den a malicko.a tak pridem do kuchyne a dam si vodu,caj al.kavu,lebo nic ine tam nie je.skus to.

romana

som momentalne na pn. kazdy den sa prejedam a vraciam. vobec sa mi nedari s tym prestat. je to môj spôsob uvolnenia. uz ani neviem ci som hladna stale citim rovnake napatie a nedokazem sa ho vzdať. skusam ine aktivitzy ale marne. pomozte

zuju

jedla si celkom dobre si myslim veronika a k vahe, ja som tolko presne mala v Pezinku dnes mam 67-69 kil. Neda sa urcit ci je dost co malo, nieco vazia kosti, nieco svalstvo, nieco tuk

veronika

včera:
Ráno - slivková activia
desiata: 1/3 banánu a pár zŕn slnečnice
Obed: Kapust. polievka, pečienka, tarhoňa cvikla
Večera: Ľadový šalát, 1 vajce, troška nasrúhaného syra a lyžica jogurtu ako dressing
2. večera: 2 šálky acidka