ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
ranajky: čaj asi pol-litra
desiata: jablko a 4 pomarance (mňam)
obed: segedínský
olovrant: višna džus asi liter a pol
večera: jablko a voda & GUTALAX kvapky (už ch berem asi 1a pol roka)
citim sa dobre
dievcata prosim poradte co je menej kaloricke podla vas? kuracia ci kapustova polievka? obidve su dost mastne :(
ja sa za to hanbim vzd. uz len preto, ze mama vzdy kuka na mna jak na dementa. asi tak ze, to uz prehanas s tym jedlom, tolko vy nezjedla ani tehotna zirafa. a za vselico ine.
R: kava, musli s jogurtom
D: kusok plnot. syra
O: vela dusenej zeleniny, kesu orechy 150g
V: 3jablka, pukancove chlebiky
R:2 parky s rozkom,horcicou a zeleninou
D:2 ks bebe keksov potrete nutellou
O:kuracie prsia zapecene so smotanou a sampinonmi+ryza
Ol:ovsene vlocky s posekanym jablkom a pomarancom
V:NIC
aj alkoholici na skupinach anonymnych alkoholikov vravia, som XY a som alkoholik. ale podstatne je, ze abstinuju. a pre nas je podstatne nevracat, hoci sme bulimicky.
aj ja pridam svoj dnesny jedalnicek
r: 1jablko,2hrusky
d: asi 5ks susenych marhul,5cukrikov
o: 2ks sunky,par kokt.rajcin,kusok uhorky a salatu
v: 450 g bieleho jogurtu
- som bulimicka [to znie ako ''som alkoholik :-)],ale nic som z toho nezvracala
veronika, prepac, ale nazov temy je:nehambim sa, co som dnes zjedla a nie co som vyvracala. to nie je moc motivujuce vypisovat potraviny z bulimickeho zachvatu. co ty na to?
rano: vločky s hrozienkami a mliekom
obed: pohánka s klíčkami a jogurtom /FUUH - prvý raz a posledný, zjedla som asi dve lyžičky/
pohár vína, 4 slivkové guľky, zlaté oplátky smotanové celý balík 145g, bebe dobré ráno, 2 pribináčiky, 1 tvaroh, kúsok klobásky, 1 rožok s maslom, pohár Acidka, 3 cukríky verbena šípka
potom som samozrejme všetko vracala aj s pohánkou
olovrant: čaj
večera: asi nič, mám výčitky že to všetko nie je vonku zo mňa
zazie, daj si pozor na to susene ovocie, orechy a tekvicu, je to malicke, ale kaloricke. ak to len dzobkas, tak sa lahko stane, zestratis prehlad kolko si zjedla.