Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

poliewoocka

Zuzanka,ved si zjedla malicko,nic si nemusis odpustit...
R:2 rozky so syrokremom,sunkou,kapiou,paradajkou,kecupom,paprik ou
D:delissa mliecna,jablko
O:sosovicovy privarok s opecenymi kuskami spekacky,rozok
Ol:horalka,jablko,kusok cokolady
2. Ol:ovsene vlocky s pomarancom,jablkom

zuzana82

dnes som mala velmi zly den,ale nastastie to dopadlo dobre a hoci som to chcela riesit [asi tazko by sa to dalo vyriesit tymto sposobom] prejedenim sa,neurobila som to.takze moj jedalnicek:
r: 1mandarinka,1apol jablka,trochu hrozienok
d: pol jablka
o: 65g cestovin,misa dusenej zeleniny
v [dost bohata,ale uz som cvicila a idem neskoro spat]: 2 croiasanty bez naplne,1kolacik [35g] a 1porciu kolaca
- som spokojna,aj ked som si predsa len nieco mohla odpustit :-)

extazy

r:ovsene vlocky s bananom a jogurtom
o:kuracie prsia so zemiakmi
V:jablko
minuly tyzden som sa prejedela.. hanbim sa za to :((

poliewoocka

R:rozok s ramou a sunkou,paradajka,paprika,kapia a bylinkovy caj
D:lyzicka nutelly,jablko
O:to,co vcera a este salat z cinskej kapusty
Ol:ovsene vlocky s posekanym pomarancom,grepom a jablkom
V:nic

zuzana82

zazie2112,myslis,ze som toho zjedla malo?no asi aj ano,ale potrebujem zhodit take 4kg,kt.som nabrala bulimiou.
dnesny moj jedalnicek
r: 1jablko,1hruska,1mandarinka
o: zemiaky [neviem kolko g ich bolo,mozno 350g],salat,misa dusenej zeleniny
na veceru bude: rizoto z 50g ryze a zasa salat a dusena zeleninka
- vobec nemam chut na sladke a to by som o takomto case zjedlo co by prislo pod ruku.to ze mam odstup medzi jedlami a jem normalne,zdrave jedlo robi zazraky

krejzygrl

toto som mala vcera
r : parka, chlieb ,syr,
horcica,paradajka paprika caj
d : ovocie, mexicka kukurica
o : zeleninova polievka , cina, ryza kompot
v: chipsy
okrem toho osm vcera zjedla 2cele cokolady /MDZ :)/ a nemam vycitky, mam 170cm a 59kil chcela by som dat dole apson 2-3 ale co uz ked mi chuti :)

zazie2112

zuzka82 ved si ani nemala co, nechcem ta demotivovat, ale nic si nezjedla...
hej moj problem je v zobani a ze necvicim, no leniva som....

vilaamalka

veronika.. dufam, ze to nie si ta ista veronika, ktora zalozila tuto temu..??lebo tvoj prispevok je, akoby si pisala na pro-mia stranku..hmm?.. a toma13rokov..ty tiez by si sa nemusela prave tu chvalit s prehanadlami.. hrate sa na ignorantky, dievcata?

alpa

nikto... urcite ta kuracia je zdravsia, kedze ta kapustova je "zdobena" klobaskou, ako som sa docitala vo vcerajsom prispevku :-)