ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
môj dnešný jedálniček
R: nalačno pohár vody s citronovou šťavou
1 grahamový rožok potretý so sladkým tvarohom, káva s mliekom a lyžičkou cukru
D: celozrnná žemľa s lyžicou Cottage a redkvičkou, list z čínskej kapusty, káva s mliekom a cukrom
O: Ryža natural asi 70g, biely jogur, lyžica sušených hrozienok, jablko
Olovrant: 2 krajíčky celozr. ražného chleba so syrom, paradajkou a listami čín.kapusty.
V: nie som hladná tak nič
medzi jedlami voda, čaj asi cca 2l
Čo vy na to?????
tak este doplnim,pridala som si 3xplatky syra [dokopy teda 60g] a trochu ladoveho salatu.ale uz mam a na to,ze je len 17hod.a este idem von,tak ok.
dnesny moj jedalnicek,medzi obedom a vecerou bola 3,5h prestavka.nemam chut na sladke,aj ked mlsna som a hlavne vsetko nechavam v sebe!!!
r: mandarinky asi 300g,trosku hrozienok
d: 60g susenych marhul
o: tuniak vo vlastnej stave,1krabia tycinka,salat a dusena zelenina
v: polhlavka ladoveho salata,2krabie tycinky,3platky syra
- ak budem \'\'pazrava\'\',tak dorazim tu druhu polovicu
lovegirl: klikni si do temy prehanadla. ja som na nich isty cas tiez bola, preto nehovorim len tak z mudrej knihy. prve cesty z nemocnice viedli do lekarne, kde som si pre istotu kupila balenie na mesiac a padlo do tyzdna. potom som ich nejako vysadila, jednoducho, uz som si ich viac nekupila a celkom v pohode zijem dalej.
no a k tomu jedlu, predpokladam, ze sama vies, ze to je dost na nic. a specialne kvoli tebe som si pozrela nieco o tom Lipoxale a teda, naozaj uzasne..zeleny caj? no, antioxidanty, aspon sa ti znizuju sance dostat rakovinu.
a ta miss. hm..ja mam 178, co ja viem..no kolko mam vazit? 49 nie..to by som musela vymenit komplet cely satnik:)
love.girl.azet?
ty povazujes laxativa a drepy a brusaky za veceru hm?????? zvlastne
love.girl.azet?
ja si myslim ze si totalne na hlavu ked sa takto stravujes a ani vobec si to neuvedomujes, co robis ....skoc za psychiatrom myslim ze je najvyssi cas
love girl azet....
ja mam rovnaku vysku ale o take 4 kg viac a ze by ma to nejako trapilo...to nie.....a ako chces preboha vyzerat???ako len kost a koza??to podla mna vôbec nie je pekne....a urcite ani chalanom sa to nepaci....urcite vyzeras super tak sa netrap tym co zjes...treba papat normalne veci a pravidelne....a ma t aj teplu stravu za den....a tie tabletky....no nechapem na co ich beries.....porozmyslaj
ta vikendova miss, opat poplietla hlavy, tie baby su anorekticke a nikto nic, ked som bola v nemocnici, bola akurat v telke miss a vsetky sme citili, ze mozno citia aj ony to co my, ale hraju formu. ved to nie je zdrave mat 178cm a 50kg. ja mam 164cm a 49kg a ze vraj som prilis chuda, podla doktora.
co si naozaj myslim? že su to vychudnute chuderky ktore vstupom do medelingu si este zaziju vela trapenia! mala som kamosku modelku a dost dobre viem co to obnasa. kamera pridava udajne 8 kg, to musia byt v reali uplne anorekticky! 55 kil je ideal podla mna. ja mam 65 a niesom najchudsia, chcem sa dostat aspon na 60, ale tiež nemozem povedať že som tlstá, taka klasicka skor..cvič a jedz pravidelne, to pomaha najlepsie, ja som tym sposobom schudla 7kg, a nepotrebovala som žiaden lipoxal ani nič podobne. aj tabletk vedia pomoct, nie vsetky su len reklamy klamlive, ale ako ich doberieš zasa to budes mat naspat.z vlastnej skusenosti. tabletkami som schudla ako som chcela ale nie natrvalo. cvicenim a jedenim poravidelnym pomalsie o nieco, ale nič sa nenabera naspat..a je to lacnejsie,)
forev. :
tak takyto jedalniček že RANO: nič len voda atd........ a lipoxal
OBED: jedlo dajake a lipoxal
a VEČERA: laxativa a drepy a brušaky
tak toto už držim od 1.juna.2007
nehovorim že som neschudla
lebo mala som aj 55kil cez leto
ale mala som asi tyžden hriešny a kila boli spät...a zase sa snažim dostat na 50kil ale najde to
a videli ste tie MISS.2008 na STV ???
ved oni pri mojej výške mali 49kil.
a su len o 2roky staršie ako ja... čo si o tom myslite????????????????????????