Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

veronika

akonahle zjem nejaky junk, inym slovom bordel, mam vycitky. zadefinovala som si tak vsetky jedla = "toto mozem, toto nie", teraz ma to nici. akonahle si dam kusok cokolady, poviem si ze som to uz cele zdrbala a prezerem sa uplne. asi by som chcela zit len na ovoci, jogurtoim, salate a hnedej ryzi. obcas nejaky ryba a kura a to je vsetko

veronika

mam uz 2 mesiace antidepresiva. mala som aj sebadestruktivne sklony, sebaublizovanie a pod. skusam si pisat jedlany listok na nasledujuci tyzden a dodrziavat ho, to mi pomaha. je to dobry napad? len asi to napisem niekedy dost nerealne a potom to nezvladam dodrzat... ako casto vracias?

evcca

pre mna bol uspech vydrzat jeden den. mne pomaha rozvaha a spomalenie. pisem si, co jem a to ma tak trochu brzdi.
mas aj lieky?

veronika

akukolvek. chodim k psychologicke, uz par mesiacov, som uz dalej ako kedysi. ale ked to na mna pride tak neviem skoncit. najdlehsie som vydrzala bez "toho" asi 5 dni..

veronika

akukolvek. chodim k psychologicke, uz par mesiacov, som uz dalej ako kedysi. ale ked to na mna pride tak neviem skoncit. najdlehsie som vydrzala bez "toho" asi 5 dni..

veronika

tak takto pekne pokracujem svoju svinsku zavislost:
ranajky: 1 a pol jogurt Activia lahka fit
obed: polievka mrkvova a spenatovy privarok s 1 vajickom a zemiakmi
2 lokše
1 parena buchta s tvarohom
100g cokolady jahodova milka
stvrt pizze
4 male fornetti
bebe dobre rano
pizza tycinka
3 zakusky
dzus
hranolky
vyprazany encian
zmrzlinovy pohar
vracanie
vecera: no, co myslite???
je mi zo mna zle
a nikto ma nekritizujte ze tu pisem pravdu
chcem z toho bludneho kruhu von ale zatial mi nic a nikto nepomohol
nechcem to uz dalej takto

deniskaa.15.mssd

Nehanbím sa za to čo som dnes zjedla...
mam 15r a nikdy som si nepočitala čo som spapala,až ked som zbadala tuto temu,tak som si dnes sledovala jedlo

Rano : 2 tmave chlebíky s maslom a suchou salamou + kakao

DESIATA : som v škole,len čaj

OBED: ryža s mäsom (kuracie)

VEČERA: viem že nebude,ja nezviknem večerat.

MOJA VAHA : 60kg. VYŠKA:170cmm.

romana

máš pravdu lucia, ale som od pečiva asi závislá, proste potrebujem sacharidy, niekedy to fakt preháňam, ale dík za názor
pokúsim sa s tou zeleninou to nejak.

lucia313

Romana: celkom vyvazeny jedalnicek, az na to, ze jes dost vela peciva, daj si radsej viac zeleniny, alebo lepsi obed, nejake ryby a tak...