Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

evcca

pisala som tu vahu a vysku uz casto, to nie je problem. 164cm/49kg
a jedlo dnes:
r.:banan (o 5.00hod.)
des.:miska cerealii
ob.spaldove rizoto so zeleninou a syrom
ol.:banan a dve kocky cokolady
ve.:zeleninovy salat so syrom a sunkou
a pred chvilou 280g kukurice

evcca

cisla, vaha, vyska-naco. mala by si tendenciu sa porovnavat. to robia vsetky ppp-ckarky. ak by som mala menej, tak by si bola nestastna a ak viac, mohla by si mat pocit, ze na tom nie si este zle.

evcca

povedala si toto psychiatricke? je to boj a tazky, takze pady su caste, ja som padala pravidelne a pravidelne to vzdavala a opat zacinala. co ma drzi? asi viera v sebe, ze ked som s tym zacala aj to porazim, tuzba po laske a aj vedomie-vdaka psychologovi, ze mam cenu a som vynimocna aj bez vracania.

veronika

ako si sa z toho dostala. ako to zvladas? co ti pomaha bojoovat. ja viem ze to vsetko co mam v hlave je chore, viem to vsetko zracionalizovat, ale neviem to dostat do praxe. viem ze tie vsetky cisla, kalorie, BMI, diety , som tym posadnuta, viem ze moja hodnota nie je v tom ci som dnes mala cokoladu alebo nie. ale neviem to zit. mam pocit ze som stale hladna, stale mam na nieco chut, a ked zacnem jest neviem prestat, zakazdym jem uz s motivom to vyvracat. ved preco nie ked to ide a viem to. najhorsie su vsak chvile ked to nejde... vtedy mam chut sa zabit. vravim si "ved to vsetko co som zozrala nemoze zostat vo mne, co teraz??? " jednoducho panika. nikdy nemam istotu ci som to vsetko dala von. ach

evcca

pis si, co si zjedla a nie, co chces zjest, alebo , co by si mala zjest.
ja uz vraciam len vynimocne, naposledy 4.januara 2008. parkrat za rok este zlyhavam, ale bojujem.