ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
r:cornflakes s mliekom
d:jablko,pomaranc
o:ryby-nie vyprazane so zemiakovou kasou
olovrant:no tak to prislo:dve jablka,liter pomarancovej stavy,jogurt,horalka,este dajaky keksik,potom nejake pecivo,nejaky zavin co robila mamka-ale bez naplne len s hrozienkami,potom milky way minute...asi hodinu som sa prejedala.. je mi zle :(( uz cim dalej tym castejsie sa prejedavam ! ale nevyvraciam to ..... co mam robit ? ako s tym prestat ?? POMOOOOC ......
lieno16cka: skor si myslim, ze si chces natrvalo pokazit zdravie
lll111: to snad nemyslis vazne
Baby, precitajte si nazov temy. Tymto sa nijak nepodporujete...
Tak ja som dnes toho pojedla, na raňajky chleba obložený s uharkou, obyčajné maslo a chren, mňam, keksík, pijem sladký džúsik a sladké čaje, na obed tiež ten chlebík, lebo iné sa mi nechcelo vymýšlať, zase keksík, banán, jogurt a prídem domov a pozriem čo svokra výborného navarila, dúfam že parené buchty. V strave sa neobmedzujem, možno by som mala, ale nedokážem to. Chodím cvičiť a postava sa mi upravuje. Možno keby som menej a zdravšie jedla lahšie by som schudla ale jednoducho, ja milujem jedlo :D
čo si o tom myslite? Snažim sa jest zdravo?
=rano= 3vajíčka a 2rožky grahamove & LIPOXAL
=oded= zeleninove rizoto (trošku) & LIPOXAL
=olovrand= 2pomaranče & lipoxal & 5tabliet fenolax
=večera= nič len voda
chcelaby som chodit do OA. co tam robite ? kolko vas tam chodi? aky vek ?
nasa svojpomocna skupina pre poruchy prijmu potravy fungujuca na principe Overeaters Anonymous (viac na www.oa.org)/ sa prestahovala do novych priestorov - stretavame sa kazdy pondelok a stvrtok o 20:00 na Cukrovej 4 v Bratislave (budova cirkvi bratskej). staci prist:-)
veronika bola si sa uz pozriet na svojpomocnej skupine v BA? :)
28
nechcem ta spovedat, nemusis ked nechces, ale kolko mas rokov. ja 23 skoro.