Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

veronika

ranajky: 1 rožok s perlou
obed: zel. polievka, ryža natural a 3 platky baklazanu v cesticku
olovrant: ovsene vlocky s hrozienkami
uf, mam strasny citak chut na sladke chut sa prejest, dufam ze to zvladnem

poliewoocka

R:sunka,celozrnny chlieb,redkovka,paradajka,paprika,kapia,cibulka jarna,chren,caj
D:jablko,bebe dobre rano,kolac maly makovy
O:maly kuraci rezen a zemiakovy salat
Ol:2 ks lineckeho peciva
V:salat z cinskej kapusty,redkovky,kapie,papriky,paradajky,jarnej cibulky pokvapkany olejom z tekvicovych jadierok

sarin

taak dnes som spapkala dve ryby pecene a chlebik a chilli papricku, jeden mila keksik a vypila som colu zero, a popijam sladky cajik ladovy :) medzitym este jeden z echynaciou a este si dam asi nejaky krajec chleba so syrom a pazitkou :) vecerat budem ked dojde manzelik o osmej vecer z prace.. asi tiez naky chlieb...

cokoladka

ake ste zlatucke, hlavne sa pred tym ako sa najete opytajte ci naozaj mate nato chut alebo mate hladne iba oci, ste super vela stastia

sunshine

post sam o sebe je velmi prospesna zdravotna zalezitost, zial, v rukach holky s ppp, sa jeho zmysel skoro vzdy prekruti nespravnym smerom...

poliewoocka

Ja si myslim,ze post je o tom,ze nejest maso,tazke mastne jedla,privela sladkosti,alkohol a pod...post nie je pre cirkev,ale na ocistenie organizmu(najucinnejsi a prisposobeny mesacnym fazam)
R:hrianky,olivy,kapia
D:jablko,kusok cokolady
O:mrvenickova polievka s hribami-2 taniere,par hryzov zemlovky,potom to dojedol ocko,uz mi nechutilo:)
Ol:pol krajca chlebika s ramou
V:jablko,kusok cokolady

tinuuskaa17

rano ==>> 2 vajička a 1 rožok tmavy
a potom budem pit len vodu(džusy,...atd)....
viete je velky piatok,postim..a chcela by som to vydržat až do nedele obeda

tucibomba

rano: 2 rohliky biele (celozrne sme doma nemali) , 2 karičky, platok syra, uhorka, vajičko namakko, redkovka

take medzi: čokoladove vajíčka asi 3 :)) neodolala som :)) plus horalka

a akurat som dojedla file s rožkom a redkovkou :)