ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
ranajky: tekvicova kocka
obed: hov. polievka, penne s brokolicou a jogurt.omackou, trocha syru
olovrant: jablko
vecera: ovsena kaša s kokosom a medom
2. večera 2 rožky s maslom
smotana s vanilk. cukrom a piskotami
Mia ale co chces dokazat?Urazky myslis typu ze si pri sebe?Ja som sa toho napocuvala od zakladnej celu strednu a kolkokrat som revala az ma islo zadusit od vzlykov!Tiez som si povedala ja vam ukazem a schudla som tak ze kazdy na mna s hrozou cucal a vsetci si o mne suskali ze som chory cvok co nezerie!Ludia vedia byt zli a zavistlivi ale usta im nikdy nicim nezapchas vzdy si nieco najdu!Nikomu som nic "nenatrela"akurat sebe som znicila psychiku a par rokov zivota!Stopni to kym mozes toto nie je cesta a je to tvrde, ale nikto sa tebou nebude zaoberat viac ako pat minu aj keby si od hladu zomrela!Mne toto vedomie pomaha!Musis sa mat rada sama!!!
Mia, je dosť smutné, že si si nenašla lepší spôsob, ako to tým spolužiakom dokázať....Vyhľadaj odbornú pomoc, kým nie je neskoro!
R: 2 grahamové rožky s maslom a medom
O: mäsko so zeleninkou a ryžou + kapustovo-porový šalát
na olovrant karfiolová polievka
V: krabí šalát s celozrným rožkom
Dobre,chapem ze ma odsudzujete ,ale myslite si ,ze
je lahke zit s kazdodennymi nadavkami a urazkami spoluziakov?Ana a mia ,je moj sposob,ako vsetkym ukazat ze to dokazem.
sorry za preklepy.-)
zazie:
Neospravedlňuj sa, je to naozaj zvláštne, keď sme niekto píše veci, ako Mia. Ale vieme, prečo ich sem píše, však? Pochváliť sa s minimim jedla a so zvracaním...to dokáže hocikto. A ešte za to čakajú pochvalu. Alebo skôr - pochvália sa aj samé, nečakajú nič, potrebujú Vás, ktoré sa o niečo snažíte, trošku podpichnúť.
Zazie, ver tomu, že žiť ruka v ruke s bulímiou je ťažký život ale byť presvedčený o tom, že je to ok a dávať to najavo ostatným - to nie je nič iné, ako pokrytectvo...
Nestrácaj energiu, šetri si sily pre seba...
ale hej zazie, mas pravdu...mna tiez vytacaju tie ignorantske prispevky "vzoru mia" ...sa zobud dievca, toto nie su pro mia stranky.