ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
Girl 16,
tvoja váha je k tvojej výške ok, neviem načo chceš chudnúť...Ak máš pocit, že máš niekde tukové vankúšiky, väčšie brucho, zadok, stehná, tak začni cvičiť a spevňovať si tieto partie tela a nie chudnúť. Ten tvoj jedálniček je katastrofa, akurát si s ním privoláš zdravotné problémy.
surne.girl.16:
Robis VELKU chybu!!!Stravovanie,vsetko...viac na www.zdravie.sk chyba ti pohyb,tekutiny,vlaknina...pit len antiviro,activiu a jest tak nepravidelne a malo...to je to najhorsie,co mozes urobit
Ahojte dievčatá.Som študentka psychológie a chcem Vás veľmi pekne poprosiť o pomoc, zháňam dievčatá trpiace poruchami príjmu potravy, ktoré by mi iba cez e-mail, stačí anonymne, vyplnili krátky dotazník. Veľmi by mi to pomohlo, takže ak by niektorá z Vás bola ochotná, prosím ozvite sa mi na stanocka@gmail.com ja Vám pošlem dotazník. Dopredu ďakujem za ochotu.
Stanka
PRE ZAČIATOK,MÁM 16r.
A MOJA VýšKA JE: 168cm.
A MOJA VELKA VÁHA JE: 56kg.
->JEDALNIČEK<-
RÁNO : NIČ (SPALA SOM)
OKOLO 10:00 HOD. SOM VYPILA ASI 1,5litra ČERVENEHO ČINSKEHO ČAJU NA CHUDNUTIE.
ASI O 12:00 - 1 A POL TMAVEHO ROŽKA S MASLOM A KEČUPOM.
ASI O 13:00 2-krat ACTIVIA NÁPOJ
ASI O 14:30 1liter KAKAO ANTIVIRO (je tam 10,5g-sacharidou & tuk 1.8g)
TAKTO SA Už STRAVUJEM 7DEN A VAHA NEJDE DOLE....(CITIM SA TAKA NAFUKNUTA)
PROSIM O RADY.....ALE TAKE NOWE INE RADY...***DAKUJEM***
R:8:00 rozok,parok,paprika zelena, caj
D:9:00 delissa,pomaranc
O:12:15 rizoto,hlavkovy salat
jogurt (vanilka-stracciatella)
Ol:16:15 SALAT z:
ladovy salat,paprika,olivy,pokvapkane olejom z tekvicovych semiacok
V:xxx
Cely den pijem pramenovu vodu
Baby prosim vas,viem ze to sem tak uplne nepatri, ale obcas, ako napr.dnes sa mi stane ze sa mi po nejakom jedle strasne nafukne brucho-ale v oblasti zaludka, takze vyzeram jak somalec a strasne mav zaludku picha ako nozom a skruca ma!Nie je mnozstvom, len som zjedla trochu cicerovej pomazanky, v ktorej bolo kvantum cesnaku!Myslite ze mam ten zaludok len podrazdeny, alebo s mam bat vredov?
a dnes:
ranajky o 12.00: ham and eggs - 4 platky sunky, 1 vajce, pol rozka, ladovy salat
o 18.00 ma caka vecera, sme pozvani
medzi tym si dam asi len nejake ovocie alebo Acidko
ranajky: jogurt s honey and nut flakes
obed: chili con carne s ryzou, zel. polievka
olovrant: apple crisp /jablkovy kolac s celozrnnou mukou a ovsenymi vlockami/
vecera: spagety s pestom, brokolica
neskor pri filme: kusok kolacu, par bobul hrozna
baby! dari sa mi, vobec nemam vycitky, citim sa skvele, nie som vobec hladna, chuti mi! drzte mi palce, dufam ze to zvladnem aj dalej
RANAJKY(7:00HOD)-->2PáRKY S KEčUPOM A 1ROžOK + KAKAO
OBED(15:00HOD) --> ZELENINOVE RYZOTO A KYSLE UHORKY
VEčERA(19:00HOD) --> 2BIELE A 2 GRAHAMOVE ROžKY S MASLOM A šUNKOU A KAKAO
AKO VIDITE NESPIM.....TAKžE MI TO STIHLO STRAVIT.....HEH....MEM 15ROKOV & MOJA VýšKA JE: 169CM & VAHA:55KG (NESTAžUJEM SA)