Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

vaneska

Dnes toho bolo dosť veľa
raňajky o 6:30 1 lekvarova buchta
7:15 1 lekvarova buchta a puding
desiata: 8:30 rožok s rybacou pomazankou
9:30 dva jogurty a kex
11:30 turacky med
obed: razankova polievka zemiaky a
rezeň 2krat bola som na duple
druha porcia bola už menšia
O hodinu na to sme mali v škole tachnicku a robili sme kolač 3bit take dva kusky.
olovrant: už len jablčko
Potom som išla ku starej mame čiže zase aspon jedna čokolada
večera: rožok a paržsky šalat
musela som: 1 tabletku železa - kazala mi doktorka

poliewoocka

Zazie,nie CO konkretne,ale ako,kolko,kedy a aka kvalita.Ak si prestudujes celu temu,je toho hoooodne popisaneho...
ZASADY pri jedeni:POMALY,PREŽÚVANIE,KVALITNE,PiŤ(cely den a pred a medzi jedlom),VLAKNINA,VSETKO S MIEROU,CVICENIE,RELAX,RADOST:)
Dnes som zjedla:
R:2 celozrnne rozky s maslom,sunkou a olivami
D:2 mandarinky,jablko,delissa
O:makarony s dusenym kare
Ol:vanilkovy jogurt a do toho kusok chocapicu
V:idem cvicit

ja:už_neviem :o(

FURD PRIBERAM & KILA NEJDU DOLE....SKORO NIč NEJEM...CVIčIM & VELA PIJEM A NIč....ZAVIDIM TYM KTORY JEDIA A NEPRIBERAJU..
P.S. MAM 169CMM A 60KG

RANO- VODA 30DREPOV A 60BRUšAKOV
OBED-2GRAHAMOVE ROžKY S MASLOMA KEčUPOM
NESKôR 2-ACTIVIA NAPOJ

VEčERA NIč.LEN SA ZACVIčIM

zazie2112

Diky polievocka, som si to tak zbezne kukla a normalne si ma inspirovala, po trojdennej depresii mam zase sa do niecoho pustit:) Ja sa teraz tiez nebudem vazit, lebo sa mi blizia zenske problemy a to som ani nevedela ze od ovulacie do menstruacie sa v tele zadrzuje najviac vody, to asi preto mam prsia jak pamela:) Este som sa ta chcela popytat, ci mi nevies poradit co je vhodne jest ked ma sustavne boli zaludok a nafukuje ma!

vilaamalka

lucia313 - ved ty aj naozaj vobec nejes, nie ze si len tak pripadas... s takym jedalnickom skoncis s anorexiou ... a ked aj chudnes a schudnes, tak organizmus bude 100 % vycerpany a hned ako sa zacnes normalne, resp. aspon nejako stravovat, pojde vsetko naspat, ked nie este viac ... ved to nema zmysel takto chudnut .. tym, ze nejes akurat navykas organizmus na nizsie a nizsie davky.. co tak jest kopec zeleniny a ovocia? .. uz len keby si si dala aspon cisty zeleninovy salat bez dresingu, bez chleba na obed, na veceru, tak urobis lepsie .. ako toto..

jaaa

dnes -ranajky -jogurt
obed dve kuracie stehna salat
olovrantjogurt s celozrnymi musli
vecera........ zemiaky salat
2litre vody

lucia313

Boze babenky, ked to tu tam citam, si pripadam ze vobec nejem,len aby som schudla, to ja keby som jedla tak ako vaneska tak uz vyzeram tak stokilova tucka, mate to stastie ze mozte papat a nepriberiete, to ja som dnes zjedla na ranajky ( vstala som o 13.30) kusok ananasu a na veceru 2 platky knackebrotu. a k tomu vela vody a caju... takze sa trapim aby sli kila dole, zatial sa mi ale dari a este som cvicila

poliewoocka

Ahoj zazie:)
Trik je v tom,ze jem v presnych casovych intervaloch,mensie,skor detske porcie a viackrat.Cez den vypijem okolo 3 litrov cistej vody(v Lucenci je artezska).A taktiez pohyb..skus mrknut do mojej temy PODTE SCHUDNUT ZDRAVO A UDRZAT SI HMOTNOST v sekcii chudnutie,dieta.Vela je tam toho popisaneho a Veronika schudla za mesiac 5 kil tym,ze zacala jest zdravcie,castejsie,vela pit a pohybovat sa:)A citi sa skvelo!

zazie2112

Polievocka mam otazku, tvoje jedalnicky sa mi pacia,lebo su pestre a vyvazene, dari sa ti udrzat si vahu aku si prajes?Lebo ja mam pocit, ze sa bojim si normalne nalozit na tanier a miesto toho vyjedam blbosti a mozno keby som to skusila ako ty bolo by to lepsie.Ja stale priberam.