ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
aduliena , zuzca26 , : dakujem
to je čudne že moje kamošky zjednia toho tolko vela a nepriberaju...sedia v škole a ked pridu domov tak sedia pri PC a pchaju do seba a nepriberu ani GRAM... ja jem oproti nim malo a priberam furd
mam len 14r...to viem.. a kupila som si LIPOXAL a chcem ho skusit brat...ale neviem kolko mam brat za den a či vôbec tie tablety zaberu...**dakujem**
Lenka14:
No ten Kinder mliečny rez, 4 kusy na desiatu, to sa mi zdá príliš veľa. Pozri si na obale, koľko má ten jeden rez kilojoulov....a keď si to vynásobíš štyrmi, tak je to hrozne moc.
Ak chceš schudnúť, obmedz sladkosti, jedz radšej na desiatu ovocie alebo zeleninu, kľudne si daj nejakú ľahkú večeru a pridaj pohyb. Zaručene schudneš.
nemas tam ziadne vitaminy:(
skus namiesto ranajok nejake musli s jogurtom/mliekom alebo celozrnny rozok so zeleninou cokolvek:)
a namiesto tych keksikov skus ovocie, zeleninku musli tycinku alebo jogrut nieco vitaminov plnsie:)
cawko,prosim poradte mi či sa dobre stravujem...a ak nie...tak poradte mi čo mam na tom zmenit....idem chudnut..tak neviem ako na to...bojim sa že ked niečo vylučim zo svojho jedalnička...nastane potom jojo efekt..
P.S.:::: MAM 14ROKOV 169CM A 60KG :O(
MôJ JEDALNOČEK :
RáNO : 2 čISTE PALACINKY(NIčIM NEPLNENE)
A KAKAO
DESIATA : 4-KRAT KINDER MLIEčNY REZ
OBED : 2 KURACIE MALE REZNE A ASI ZA 2-3 LYžICE ZEMIAKOV
A VEčERAT NEZVYKNEM............
cawko,prosim poradte mi či sa dobre stravujem...a ak nie...tak poradte mi čo mam na tom zmenit....idem chudnut..tak neviem ako na to...bojim sa že ked niečo vylučim zo svojho jedalnička...nastane potom jojo efekt..
P.S.:::: MAM 14ROKOV 169CM A 60KG :O(
MôJ JEDALNOČEK :
RáNO : 2 čISTE PALACINKY(NIčIM NEPLNENE)
A KAKAO
DESIATA : 4-KRAT KINDER MLIEčNY REZ
OBED : 2 KURACIE MALE REZNE A ASI ZA 2-3 LYžICE ZEMIAKOV
A VEčERAT NEZVYKNEM...
Ahojte pridávam svoj jedálniček:-))
Včera - utorok
R: pomaranč
D: trochu tekvicových jadierok
O: 3 malé chlebíky s pažitkovou sójovou nátierkou, redkvičky, jarná cibuľka, cherry rajčinky mňamiii
Ol: 1 kopček zmrzliny
V: 2 chlebíky s kvasnicovou nátierkou a opäť veľa zeleniny
Počas dňa veľa vody, skoro 1 1/2 zeleného čaju - zbožnujem ho!!!
Bohužial žiaden pohyb ale dnes si to vynahradím squashom - sa teším.
Ako sa vám pozdáva môj stravovací režim???
Dnes som mala na raňajky - banán a kiwy
Obed - bude asi zapekaná zeleninka a ešte neviem čo bude na večeru...
R: jogurt s vločkami, cornfleksami, hrozienkami-taký mix
O: fliačky s červenou kapustou
ol: broskyne-kompót
V: 2 celozrn. chlebíky-1. so syrokrémom a 2. s maslom + rajčina
voda a čaje-neviem presne
inak toto je fajn že tu takto môžem písať, aspoň si zrekapitulujem čo som zjedla aj načerpám nejaké inšpirácie čo vy papáte:-)
r:celozrnna zemla a polka rohlika s kecupom,platkovym syrom,a kopou zeleniny
d:jablko,pomaranc
o:rybacia polievka,grenadir so salatom
v:redkovkovy salat
ranajky...nic stala som neskoro
obed......troska rizota
olovrant...jogurt s celozrnymi musli
celozrnny chleba s tuniakom
vecera...kuracie stehno a salat
2litre vody
ranajky: len jeden rožok so syrom(nebola som až tak hladna)
desiata:Pribinačik a buchta
obed: zemiaky a faširka
olovrant: dva banany
večera: cestoviny a dajake mäso robene na smotane.
potom: jeden Nutridrink mam to predpisane