ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
Ked to nepíšem ja ale niekto iny ja viem čo zjem a ak sa to nejakej nepači a preto piše pod mojim menom to je jej problem.
Najskor som mala vaneska potom som si kvôli tomu zmenila va wanesska. Neviem aky to ma zmysel že ja niečo napišem a potom niekto prida pod mojim menom uplne blbosti. Takže ak niekomu vadi že jem tolko kolko jem a nič nevyzvraciam ja za to nemožem a nech skusi aj ona normalne jesť nemusi tak veľa ale nech sa pokusi a nepiše hluposti. Viem že to maš na haku čo som teraz napisala ja len aby si vedela. Začala som tu preto pisať lebo som videla že niektore žiju zo vzduchu a nemyslim si že ich to povzbudi ked si budu porovnavať čo cez den nezjedli.
už mam osrany cely hajzel, po tom sa mi lepšie grca ked kuknem do misy
jasne, po kazdom zradle jeden gutalaxik a lipoxal:))
a ešte si zabudla povedat že ešte to všetko pekne vyserem s prehanadlom....aby som si bola ista že v sebe nemam jedlo...
si trapna...pišeš tu že žereš kvanta jedla a nepribereš...len aby si draždila ine baby...a na koniec povieš že to vyvraciaš.....si čudna !!!!
a ešte si zabudla povedat že ešte to všetko pekne vyserem s prehanadlom....aby som si bola ista že v sebe nemam jelo...
a este som zabudla dodat, ze vsetko krasne vygrciam
rano 6:00 banan
6:30 tri kusky domacej babovky
7:30 jablko
desiata: 9:30 rožok s tlačenkou a jablko
11:30 dve musli tyčinky
obed: kapustova polievka štyri buchty na
pare a 250 ml mlieky
olovrant: 14:00 croasant, banan
15:00 draže cukriky
večera: 16:00 ryžovy nakyp
len tak: 17:30 sušena papaja
večera 2: ovocny šalat
Dnes som sa snažila jesť aj viac ovocia.
To bol včerajši jedalniček
RANO: dva rožky s medom
desiata: jablko a musly
obed: rizoto
olovrant: zmrzlina a košicky med
večera:špagety
večera2: rožok so šunkou
a AJ MNE Už NIEKTO PISAL žE VEľA JEM A CHODIM NA PREHLIADKY A VšETKO MAM V PORIADKU.