ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
V NEDELAU
ranajky: jedna tvarojova buchta
desiata: jogurt
obed: zeleninova polievka, rezeň a zemiaky
a šalat
olovrant: puding
večera: jeden rožok a jedna parka
(čo si myslite o mojom jedalničku?)
Jaja:
To,co si zjedla na obed-to mala byt tvoja vecera a to,co si zjedla na veceru,to malo padnut za obet na obed.Sladkosti by som jedla doobedu,nech to spali a da energiu.Ak chces schudnut,obmedz dressingy.Jedlo by malo klesat od rana do vecera,davky aj vyzivova hodnota.Sladke doobedu,vecer uz len varene,dusene...
prosim vas,skuste mi navrhnut co este zlepsit v jedalnicku,preto som pisem :)
ranajky:rozok,vajicko,paprika,syr,bylinkovy caj
desiata:musli,banan,trosku medu
obed:celozrnny rozok s maslom,syrom,suchou salamou a paprikou
ol.:hruska
vecera:polievka,ryza s pecenym stehnom,paprika a cibula s dresingom,okolo 40G cokoladovej pochutky
o nieco neskor,kosicky med,trosku
2.vec:celozrnny rozok,trescia pecen a paprika
6:00 - celozrnny rozok,syr,paprika
sunka -caj
10:00- detto
14:15- zemiaky,kare,cvikla,uhorky
15:30- cokoladovy puding,asi 150ml
jahody
17:00- polka jablka
17:30- polka jablka
Pila som vodu z pramena
Chýba ti v jedálničku večera. Ja by som tam vsunula neakú kuracinku najlepšie varenú alebo rybu ako obed. Zeleninu na večeru. A doobeda pestrejšie ovocíčko. A ešte nevieme aké velké tie porcie zeleninového šalátu si mala. Ak to bola jedna mrkvička tak to je málo. Inak dobré drž sa aj ďalej
juj ale takto malicko (teda aspon podla mna je to malo)sa idem stravovat len tyzden,dlhsie nehrozi:),len sa chcem naucit 5x denne jest konecne
r:biely jogurt s ovsenymi vlockami
d:jablko
o:zeleninovy salat
ol:zeleninovy salat
plus 2 kavy s mliekom a voda
-nie som hladna,len by som nieco maskrtila prave..,ach jaj snad dokazem odolat:)
VčERA
ranajky: jeden rožok obaleny vi vajíčku.
desiata: banan a mandarinka
obed: dva taniere držkovej polievky a
jeden rožok
olovrant: jogurt
večera: dva kusky kolača a mlieka
(podla vas to je vela alebo malo?)
Vcera:
R:2 cesnakove hrianky a paprikou a olivami,caj
D:jablko,delissa
O:francuzske zemiaky
Ol:3 kocky cokolady
V:nebola som doma
Ahojte. takze pridavam aj ja sa k tejto teme..mam 21 rokov a pomaly cely zivot chudnem ale sa mi to nedari lebo vela zjem hoci chodim do fitka..
Takze moj jedalnicek zacina
- ranajky: chlieb/cerealny/ maslo , sunka, aj syr eidam , a vela cistej vody
- do obeda zjem hrozno, nieco sladke, a zase vela cistej vody,alebo niekedy aj coca colu
- obed je vačšinou cestoviny s niecim co ja viem so smotanou, varena zelenina,,a co najdem v chladnicke a co sa da spracovat do cestovin
- a do vecere zjem ...aj nieco sladke,,/sem-tam/, hrozno, mozno nejaky chlieb s maslom ak som hladna, a tak striedavo tieto veci/
-vecera niekedy nie je tepla skor to zlucujem s tym co jem po obede...
no musim pripomenut ze rada velmi rada jem a malo co si odopriem len s tym ze to nejem naraz za cely den vsetko co chcem ale postupne pocas tyzdna..jednoducho si nedoprajem aj zmrlinu, cokoladu a keksy a ine maškrty počas jedneho dna hlavne ak sedim pred telkou...
tak co myslite neprehanam to , ja si myslim ze ani nie ak popri jedeni aj sa pohybujete a myslim tym aj prechadzka, upratanie ale bo nakupovanie je to o.k..ahojte pa