ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
r:rohlik a zemla s cottage cheese,paradajkou,syrom
d:bebe dobre rano, jablko
o:ryby so zemiakmi
v:syr,jogurt
r.:celozrnny rohlik a salatova uhorka
des.: jablko
o.:kuracia polievka a suchar
ol.:kava s mliekom a 50g susenych marhul
v.:cestoviny so zeleninou a syrom
ranajky: rožok so šunkou
desiata: jablko hruška a banan
obed: fazuľova polievka ryža a mäso
olovrant: tyčinka Mars
večera: zemiaky upečene v rure
potom:musly tyčinka a kex
PONDELOK
ranajky: dva krajce chleba so syrom a
šunkou
desiata: jeden chlieb s uhorkou
obed: špagety s kur. mäso
olovrant: jahodovy kompot
večera: kur. mäso a trocha ryže
jaja: jasnee, rybky su fajn ... ale nie v oleji, najlepsie vo vlastnej stave alebo este tak v paradajkovej omacke.. moj nazor :)
ahoj, ja ze ked chcem schudnut trosicku, je vhodny tento jedalnicek?
R: Jablko
D: rozok s maslom, paprikou a potom som si dala asi 6 cipsov ale...
O: Ryza s uhorkou kyslou
a na olovrant spojeny s vecerou este neviem co si dam..
a k tomu na telesnej som dost vela behala a este budem behat okolo 3km
to hej...ale ryby mozem na veceru nie?
ja by som si jaja na veceru (a druhu dokonca) uz nedavala tresciu pecen.. fuuuu... ono ked to je v oleji, ma to dooost vela kalorii... skor na ranajky, ak to mas rada...
polievocka viem,ze obed a vecera boli vymenene,ale nakolko som bola v skole,inak sa nedalo...velmi to vadi?s tymi sladkostami mas tiez pravdu,ale ked ja mam na ne vacsinou chut okolo 17tej ked je najnizsia hladina glukozy...co by som si mala dat ako nahradu sladkosti poobede?a dresingy,no to hej,bolo by lepsie bez nich,ale niekedy mi jedlo absolutne nechuti bez nejakeho dresingu,prosim ta nevedela by si mi poradit nejaky menej kaloricky hoci aj domaci okrem bieleho jogurtu?dakujem :)