ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
V tomto zivotnom style ide o naucenie tela na zdravie,pretoze choroby su povodom z nasho vnutra.Nejde tu o odopieranie,ale potlacenie chorobnych prejavov ako prejedanie a opak.Mali by sme navodit homeostazu-rovnovahu.Tym budeme dokonale v harmonii:)
Julinka,Tvoj jedalnicek je ukazkovy!Gratulujem!
Co ma priviedlo k takemuto stylu?
Som este len 18 rocna zaba...ale ked mam zhodnotit moj "predosly" zivot a ten,co zijem teraz,VELA sa toho pomenilo.Predtym,ked som neranajkovala,vecerala ako diva,ziaden pohyb,som mala strasny pocit,ze nerobim dobre.Proste moje telo mi hovorilo,ze ak viem,ze dokazem pre seba urobit nieco viac,preco nie?Som zdrava,len kus leniva:/byvala som unavena,sklesla,bez nalady,nechcelo sa mi ucit...proste hroza!A tak som si jedneho dna,vlastne to prebiehalo,myslim tie zmeny,trosku dlhsie...DOST!Zbierala som skusenosti inych,citala roznu literaturu,overovala niektore fakty.zacala som sa pravidelne hybat,ranajkovat,zdravo sa stravovat,jest pravidelne,vela pit...proste,vsetko,co najdete v teme PODTE SCHUDNUT ZDRAVO A UDRZAT SI HMOTNOST.Ja som sice nepotrebovala schudnut,ale chcem pre seba len to najlepsie.A viem,ze docasnymi dietami a sebatyranim nic nedosiahnem...Citim sa vynikajuco,plna energie,ziadna celulitida,kondicia vyborna,v skole je to ovela lahsie-sustredit sa,skratilo mi to cas na ucenie.Tak som sa zmenila hlavne kvoli sebe:)Chcem byt zdrava a podelit sa o skusenosti aj s vami:)
ahojte. tak som to zase dokaslala.
ranajky 7.00: 2 biele rozky s ramou, dzemom a 2dcl mlieka
10.00 tvarohova gulicka /pecivo/
Milky Way minute
makovy rozok
palacinka dzemova s cokladou a slahackou
Pistaciovo kokosove mieko Muller 4dcl
satocka so slivkovym dzemom
Mila rezy
4 ks fornetti
1 biely rozok s klasickym maslom
Gulasova polievka s fazulou
Spagety s paradajkovo salamovou omackou
3ks bebe mliecne
a potom von...
Ahojte baby:-)))
Poliewocka - rada čítam tvoje rady a postrehy - ked sa smiem spýtať čo ta priviedlo z takémuto spôsobu stravovania a vlastne celkovo k takému to životnému štýlu???
A ešte môžeš zhodnotiť ako je na tom môj jedálniček:
VČERA:
R: 1 miska Musli BIO + activia biely nápoj
D: Slivka
O: Rizoto /Natur ryža + zelenina/ + tabuľky čokolády
D: 1 celozrnná žemlička + bionátierka /francúzska MNAMY/ + zelenina
V: 4 slivky + tekvicové jadierka
Večer aerobik
1 liter zeleného čaju
1 liter čistej vody
Hmmmmm?????
Dakujem za odpoved a prajem krásny dník:-))))
Takže dámy:
r: bublanina 4 ks, čaj 2 lyž. cukru
o: šošovicová s párkom - 3,3dcl, roštenka s ryžou(2 kopce)
v: čipsy, moravský koláč, jablko
28 r. jedno dieťa, 52 kg, 162 cm
V pohode si dám aj slaninu, klobásu,bôčik čokoľvek v primeranom množstve, žiadne vracanie, diéty. Keď mi začnú byť tesné nohavice obmedzím potraviny typu slanina, chipsy, sladkosti. A nohavice sú mi zasa dobré.Takže všetko s mierou.
???
poliewocka, asi ano, to som ja... ty si z BA?
Tak sa zaregistrujte!
A Veronika:
Si TA Veronika,s ktorou som sa skontaktovala cez mail?
andie to sa nechas vytocit takym blbkom? mne spravil to iste vo vedlajsom prispevku ale neodradi ma nejaky zakomplexovani teenager a jeho hobby ;)
ranajky: prazenica z 2 vajec, 1 rozok
obed: slepacia polievka zo sacku, zem. kasa, 1 kusok duseneho file, hlavkovy salat
vecera: 2 rozky so salamou, vajickom, paprikou
potom
mila rezy
3 Bit intenso
venceky cokoladove
mrkvova torta
fidorka
acidko vanilka 450 ml
4 ks raffaelo
sladke orechove pecivo
1 kus 150g pizza
KFC - vyprazane kuracie stehno, salat caleslaw, hranolky
ja som ale nenazrane prasa, napiste niekto ak tomu rozumiete a viete mi poradit ako zastavit toto kazdodenne prezieranie a vracanie
uz to nevydrzim, neviem to zastavit