Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

Alternativa

Ja nepisem konkretny rozpis, ale pripominam, ze je sezona spargle - lahko stravitelna, vyzivovo bohata, rychla priprava. Pekny vikend

romana

včera:
R: celozrn.pečivo, jogurt, káva s mliekom
D: nestihla som
O: zapekaná brokolica s cibuľkou na oliv. oleji, s tofu a zaliata 1 vajíčkom
D: káva s mliekom a banán- v práci
V: ryža natural, biela activia, 2 jablká
voda

poliewoocka

Vcera:
mala som rozlietany den,tak to aj vyzera:
R:rozok so sunkou a paprikou, caj
O:cestoviny s omackou a cinskou kapustou
V:mala bagetka zapecena so sunkou,syrom a kecupom
pila som ladovy caj a vodu

ich

R-detska vyziva
O-zel.polievka
V-R-kopec ziedeneho vyvracaneho jedla,
asi tak co ma napadne-3/4 chleba, 7 vifoniek, 4 kompoty, tatranka, delisa, cestoviny, cely 750g balik vlociek, 2 lekvare, 6 trojuholnikovich tavenych syrov, zavarana kukurica, chrumky...

a ja naivna som si dnes myslela ze to nejak zvladnem...

romana

Viem, ale niekedy proste nestihnem. Tak aspoň tú kávu alebo čaj, keď už je krátko pred obedom.
V podstate sa mi darí aj desiata a olovrant. Aspoň niečo malé prehrýzť.

zuju

vidim ze niektore dievcata sa fakt zlepsuje ale stale hovorim, kava a caj nie je jedlo je napoj a nedavajte ho ako nahradu jedla