Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

alti

Keine zoe, moj nazor: ja by som multivitaminovy dzus nahradila cerstvou stavou z ovocia prip. zeleniny, na ranajky zaradila aj nieco "tuhe", napr. trochu ovsenych vlociek so sezamovym semienkom, alebo ovocie. Chyba mi desiata - optimalne je cca do 11.00 prijimat ovocie, do tohto casu telo krasne spracuje cukry bez ukladania do zasob /podla tzv. organovych hodin/. Veceru by som "zvacsila" cerstvou zeleninou.
Prosim, ber to ako moj pohlad /kedze on ziadas/, som zastanca jedenia zdravej, vyvazenej stravy 5x denne a mas zarucene nepriberanie. Pekny den vsetkym

kaine zoe

vcera:
rano: 3dcl 100% multivit. dzus, 0,5l mineralky
obed: ryza natural 100g, dusene tofu 100g, salat /lollo, cherry paradajky, redkovka.../
olovrant: pol zlteho melona galia
vecera: 1 tekvicova zemla, 2 platky syra
po veceri: 1 jablko

zuju

ahojte kocky, ja mam dnes narodeniny, a ubehlo dnes presne tri roky co ma pustili z Pezinka, ako dnes povedal psycholog, presla som za tri roky kus cesty, uz som za polovicou len nie a nie dobehnut do konca

romana

R: krajíček celozr. chleba s tvarohom a kápiou, káva s mliekom
D: jablko a pol grah. rožka
O: ryža natural s hroznienkami, škoricou a bielou activou, jablko
neskôr znova 1 malé jabko
O: celoz. chlieb s gottage a kápiou, redkvičkou, káva s mliekom
V: špargľa... musím uznať, ešte som ju nejedla, ale nenechala som nikomu. Len skúsiť kúsok mužovi a dcére. Výborná, maslová, niečo medzi kalerábom a zemiakmi. Len som ju uvarila v slanej vode a skúsila aké to je... a... zjedla... žiadny recept som nepotrebovala... možno na budúce.

Palinnna

Leni, spociatku som sa nutila, preplakala som si nad tanierom (aspon som si osolila jedlo:)) potom som si este preplakala po jedle...ale aspon jedno teple jedlo je zaklad, ani na jogurtoch sa neda stale zit, strava by mala byt pestra...netreba pocitat kalorie...lebo zdravi ludia nemusia...ved aj dychanim, akymkolvek pohybom, aj napr. pri sedeni, ci vynasani smeti, spotrebovavame energiu... nechuuti ti mozno preto, lebo tvoje travenie uz nie je zvyknute take nieco prijimat a vsetko nechutenstvo je zvacsa sposeobene aj nasou hlavou...zelam vela stastia!

lenik

dnes som mala prvy krat po 3 mesiacoch nieco teple skusila som si dat ryzu so zeleninou no vyzera to tak ze na dalsie obdobie sa toho ani nechytim mne to proste nechuti a aj su v tom zbytocne jalorie uz si radsej dam potom ten oblubeny jogurt:(
vam to teple chuti? ci sa do toho nutite len aby bolo?