Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

paaa

včera
ranajky: rožok a jedna parka
desiata: detska vyživa
obed gulašova polievka a pečene zemiaky
olovrant: pribinačik a jogurt dobra mama
večera: dve parky a krajec tmaveho chleba
neskor: jeden kusok kolača

petussska

Vcera:
R: polka zemle so syrom, pomaranc
D: 5 psenicnych polystyrenov s cokoladovou polevou, hrozno
O: halusky so smotanovo brynzovou omackou
Ol: jablko, broskyna, 3 celozrnne tycinky (forneti)
V: polka bagetky so syrom, redkovka, jogurt

Dnes:
R: nizkotucny jogurt a bebekeksy

Poliewoocka ja ta obdivujem ako sa mozes tak dobre stravovat, ja ked si poviem ze to bude aspon trochu zdrave, je to naopak lebo sa neviem vzdat sladkosti a ked myslim na jedlo jem vela

ich

ak je sparglova sezona, tak to nieje az taky problem kupit sparglu...problem je kupit dobru sparglu...ja som si teraz kupila v METREa bola super...bila...mam ju radsej ako zelenu

romana

dnes:
R: celozrnný chlieb a pol grah.rožka s cottage syrom a kremskou horčicou na to redkvička asi 3. Káva s mliekom
O: jabloko, čaj
O: sojove mäsko, zeleninový šalát- mala som málo tak znovla hlávku zeleného šalátu a 1 malá konzerva tuniaka v oleji.
O: asi 3 lyžice ovsených vločiek s jablkom, škoricou, bielym jogurtom a lyžicou miláčika./kôli vanilk.chuti/
káva s mliekom
V: celozronný chlieb s cottage a kápiou. Jablko.
- už by som mala prestať, ale mám ešte chuť na niečo, tak si kúsok dám.
anti:
Dík za recept. Bola som v tej Bille a úplne mi to vypadlo, pozrieť tú špargľu. Aj som akosi podvedome kukala po tej zelenine, ale nenapadlo ma to. Asi ju ani nemali, lebo som nevidela...
Ale keď natrafím určite kúpim.

majkaaa

Dnes som si varila špargľu. Celkom som jej prišla na chuť. Ale potom som bola behať na bicykli. Tak bolo treba viac papať. Vonku som si dala morčacie prsia s broskyňou a mandľami,ako prílohu hranolky. Teraz som si nakrájala čerstvý ananás a mám kávičku. Urazila som dosť km,tak treba.

alti

SPARGLA
Priprava pred varenim: Vyhonky umyt a osupat. Bielu sparglu zacat supat asi 2-3cm pod vrcholom a pokracovat do konca. Zelena ma vrcholky dlhsie, supat len spodnu tretinu vyhonku. Ma niekedy zdrevnate konce vyhonkov, odrezat úasi 3cm/
Varenie spargle : 500g spargle varit v 1l vody s lyzickou soli a kockou cukru, mozno pridat aj lyzicku masla. Bielu varit 8-12 minut, zelenu len 8 min.
Vcera odskusane - spargla so sunkou v listovom ceste : 8 vyhonkov uvarenej spargle, platky sunky, syr /s vyraznejsou chutou, napr. Niva/. Cesto rozdelit na 8 obdlznikov, sparglu zabalit do platkov sunky so syrom a do cesta. Potriet cesto rozslahanym vajcom a piect do zlata /asi 10min, cesto rozvalkajte na tensie/. Podavat teple s cerstvym salatom. Dobru chut :o)

alti

Romanka,
ja som vcera tiez 1.x v zivota robila sparglu, vsetkym chutilo /v listkovom ceste a salat z nej/. Mne pri kupe dali navod na ocistenie, obvarenie a zopar receptov. Ak Ti nedaju, tak nieco mozem prepisat.
Dievcata, aj pre usmev aspon sem-tam pridem k Vam :o)

romana

Hm... myslím, že je v akcii v Bille. Skúsim pozrieť,ale ešte som to nevarila??? Šúpe sa to? Ale hádam, si nejako poradím. Veď už mám niečo odvarené...