ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
vcera:
1 kuracia bageta
2,5 rozka s maslom a dzemom
Mc Flurry
Magnum Almond
3 Bit intenso
Palacinka s ovocim
jablko
Smutna, čo chceš schudnúť? Veď už nemáš z čoho. Si dosť chudá a ak budeš chudnúť, budeš mať podváhu a privodíš si rôzne zdravotné problémy. Potom neskôr to budeš ľutovať.
----------------------------------------
Newiem ako som na tom,Newiem či jem malo a či jem vela,ja to už fakt newiem.
Raňajky : kakao a 2gahamove rožky s maslom a kečupom
Obed : 3a pol kuskou kuracieho bieleho mäsa a trošku ryže
Asi O 15:00 : 3párky s horčicou a rožok + čaj
Večera : 3-krát Activia Broskyna
Mam 16r a vaha 57kg a vysoka som 169,5cm
neviem schudnut ani gram...ide mi to na nervy,moje kamošky žeru jak prosiatka a nepriberu a ja jem malo,nad každym sustom si to asi 100krat premyslim,potom vypočitam a zjem a priberem zo všetkeho...jak je to možne?
----------------------------------------
R: krajec celoz.chleba s ovoc.tvarohom a ešte pol tmavej žemle, káva s mliekom
D: neskoro som vstala, takže jedla som o 9,30, potom som cvičila podľa dvd- riadna makačka.
O: pol enciánu a zeleninový šalát.
O: káva s mliekom a 2 línec. šatôčky so sliv. lekvárom
V: biely veľký jogurt, trochu ovs. vločie, škoric. cukor, trochu tvarohu, kúsok tmavej žemle a celoz. chleba, jabko a jablková vláknina... hm.. dosť, ale mala som chuť a čo?
SIMONQQA ja viem ze toto teba netrapi a chces len schudnut ale takymto sposobom si privodis strasnu chorobu. budes odpadavat, mat skaredu, bledu plet, problemy so srdcom, a chuda sice budes ale krasna budes len pre seba. radsej cvic a zdravo jedz, si chuda aj ked si to nemyslis. ja mam tiez 14 a tiez som s tym trochu experimentovala, naozaj to nerob:(((
dnes:
r:cornflakes s mliekom-dost vela..mnam..hh..
o:polievka,salat s kuracim masom
v:salat bez masa
zajtra:
r:ovsene a ryzove vlocky s bananom a jogurtom+lanove semeno
o:idem na pizzuuu a zjem celu a velku a nebudem sa za to hanbit lebo milujem pizzu a raz za dva mesiace si ju mozem dovolit niee ? :P ..
v:dam si len salat :)) ..
rano>nič
obed>1 jablko
večerat>nič idem cvicit drepy a tak
mam 14r 168cnm a 45kg >vela< :(
Kukulienka co sledujes takym jedlom? Urcite kamaratstvo s PPP. Skus pravidelnost 5x denne, zdrave jedla, vela zeleniny a ovocia. Ta zmrzlina, milky way a cheeseburgery su fakt nepotrebny humus
vcera>
rano>troska ovs. vlociek s 1 dcl mliekom a hrozienkami
obed> zmrzlina Mc Flurry
3 kopceky klasickej zmrzky
2 cheeseburgre
1 siska
1 milky way minute
bagel s olivami a sus.paradajkami
cerealie s mliekom
to som dokaslala??? nic viac som uz nejedla ale dala som si senny caj, takze vsetko je vonku a dnes som este nic nejedla ani nebudem.
Mam 20r a už 5rokov sa snažim schudnut a nič..Jem tak malo že sa mi toči hlava ale vlastne ja ani neviem kolko toho už jem či je to moc alobo malo..
MôJ JeDaLnIčEk :
RANO : 2párky a kečup bez pečiva s kakaom bez cukru. (+ Lipoxal)
OBED : 4 vajička-(praženica) bez pečiva s čajom bez cukru (+lipoxal a 4fenolaxi)
VEČERA : KOLA LIGHT a LIPOXAl a cvičim brušaky a drepy..
VYŠKA-172 & VAHA-54kg hovorite si že OK ale mam tukove velke vankušiky na bruchu a stehnach zadku a pomaly sa mi vytvara druha brada....ide mi do plaču... POMOOOOC :-O