Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

aduliena

Smoliarka, ja viem, že ty si pripadáš tučná, aj keď to tak nie je. Práve preto potrebuješ pomoc od niekoho, kto ti pomôže zmeniť tvoje myslenie, nemyslieť na jedlo, váhu, postavu a tak.... najlepší by bol psychológ. Povedz niekomu, že máš problém.

smoliarka

ja uz som to povedala niekomu nie som na to sama:)ta osoba ktorej som,verim jej velmi a dost mi aj pomohla fakt...
ale dalej musim ist sama,ja viem ale je to tazke noo:( inak aj k psychiatrovi uz idem...ja som sa tu len vlastne chcela vykecat

smoliarka

lienocka a je to malo co jem?????ved som zozrala este rohlik so syrom-ten som nemusela,keby som vedela ze budem musiet zozrat spagety tak ho nezerem:(((
ja viem ze mam normalnu vahu ale som tucna,vaha v pohode no ja som tucna a hovorte si co chcete:(
162/49,50,51 kedy ako zalezi ako som na tom z jedlom

aduliena

Smoliarka, určite to povedz, že máš problém. Ak nie mame, alebo rodine, tak aspoň nejakej dobrej kamarátke. NEnechaj si to pre seba, neboj sa, uľaví sa ti. Musíš vyhľadať pomoc, si mladá, neznič si život. Akú máš výšku a váhu?

smoliarka

nasi to nevedia.......:(to ze mam problem,sa povedat hanbim,bojim.....
mam len taky pocit ze som kontrolovana,mam pocit ze ekd sa zavriem na zachode,ma odpocuvaju...nakolko to sestra zistilla,ze vracam a povedala mame,ale ja som to nechala tak,zaprela som to a nechala to tak mama,bolo to este v decembri...ale bojim sa..ach

aduliena

Smoliarka, tak keď si kontrolovaná, vaši asi tušia, že niečo nie je v poriadku? Alebo si im povedala, že máš problém? Ak nie, bolo by to správne, povedať im, že máš problém, že máš ppp a potrebuješ odbornú pomoc. Si mladá, život máš pred sebou, tak si ho takto neznič.

smoliarka

kolko mam 16 mam...
a desi ma to,ze od mojho pisania sa to z jedlom zmenilo..ziedla som jeden rozok,so syrom,a na veceru spagetyktore som musela!!:(vracat nemozem ist,bojim sa ze som kontrolovana:((prehanadlo uz nemam,a uz dost dlhu dobu neuzivam,asi mesiac..nemam prachy,totiz,setrim pomaly,:(((nechcu mi davat rodicia.je mi na zabitie

aduliena

Smoliarka, koľko máš rokov? Ty potrebuješ pomoc, vyhľadaj lekára, psychiatra, musíš sa liečiť, kým nebude neskoro...

smoliarka

rano-polovicka jogurtu
obed v skole (12.00) jedna redkvicka
prisla som domov-dve kolieska salamay,jeden keks,-vyvracane..
som zufala..hladna..