ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
Mozete aj mne prosim poradit? neviem sa zbavit chuti na sladke, maso velmi nejem, ak tak jedine kuracie alebo daku tu sunku. Len to sladke....
R: celozrnne vlocky s polotucnym mliekom
D: banan, jablko
O: 2 lievance
Ol: jeden kusok medovnikoveho kolaca, co nam doniesla babka, musela som ochutnat:(
V: tmavy rozok s platkom sunky a syra, nizkotucne acidko
dakujem
Ak máš chuť si vločky osladiť, daj trochu obilného sladu, ten nemá také účinky ako ovocie - ryžový, jačmenný, pšeničný, kukuričný je dostať.
Kaine, v podstate nie zlé, až na tú kombináciu vločiek a ovocia na ráno. Táto kombinácia nie je dobre stráviteľná, lebo ovocie bráni tvorbe amyláz na trávenie vločiek, preto vzniá kvasenie. Miesto hrozienok a ovocia daj zeleninu - šalát, kvasenú alebo naparenú, blanšírovanú.
Jogurt by som tiež nahradila tofu alebo semienkami zľahka opraženými a rozdrvenými.Mňam.
A nezabudaj na dobry pitny rezim, ale ziadne "lepive" vody typu cola, fanta.
Fajn, Kaine zoe, dnes bol dobry :o). Stale mi chyba ovocna desiata, ale je mozne, ze vstavas neskor. Snaz sa drzat pravidelnost v case jedenia pocas dna. Od PC sa velkost porcii neda posudit, ale mozno Ti zachuti zahnat hlad mimo terminu jedenia pochrumkanim mrkvy alebo kalerabu. Obe tieto zeleniny /hlavne kalerab/ krasne nahradia chut na sladke. A kludne si zvacsi porcie zeleniny /napr. k dnesnej veceri/, nie je dobre mat pocit hladu :o)
ranajky: miska ovs. vlociek s datlami, hrozienkami a pol bieleho jogurtu
obed: sparglova polievka, kur,prsia plnene sparglou, ryza natural, vela salatu
olovrant: frapesso v meste, pol jablka
vecera: 1 kaiserka a pol rozka s cottage cheese, sunkou, syrom a zeleninou
asi si dnes este nieco dam
jem asi male porcie lebo som stale hladna
co si o tom myslite???
prosim si spatnu vazbu na svoj jedalnicek
vdaka!!!
RANAJKY: miska cerealii neskvik s mliekom
desiata: jogurt
obed: dva a pol knedlika meso a koprova omačka
olovrant: jogurt
večera: cestoviny s kapustou
(čo si myslite o mojom jedalničku neviem či je dobry lebo pred rokom tam bolo o polovicu menej. Chcem len vedieť či to vyzera ako normalny jedalniček lebo tiež som mala pred rokom s tym problemy.)
Smoliarka to sa fakt mylis, lebo u Teba ide o myslenie. Ved ak clovek nazyva jedlo zradlom a ho zere, tak je to o mysleni absolutne zle nastavenom.
Ja viem, že ťa nepresvečím o opaku. Ale môj názor poznáš: vyhľadaj pomoc, zdôver sa niekomu, že máš problém.
adulienka ale ja som fakt tucna!!!!!!:( tu teraz nejde o myslenie,fakt som a fest